Μάγεψαν «οι ψυχές των… χρωμάτων» με την Ηλέκτρα στην Κηφισιά
Πολιτισμός

Μάγεψαν «οι ψυχές των… χρωμάτων» με την Ηλέκτρα στην Κηφισιά

Γέμισε από χρώματα η αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του Δήμου Κηφισιάς στη θεατροποιημένη μουσική παράσταση «Οι ψυχές των… χρωμάτων» που παρουσίασε η γνωστή ερμηνεύτρια Ηλέκτρα την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κηφισιάς.

Η μουσική παράσταση ήταν γεμάτη από χρώματα και «πάντρευε» συναισθήματα και ιστορίες ζωής. Βασισμένη πάνω στα χρώματα μωβ που είναι το χρώμα της μελαγχολίας, κόκκινο του πάθους, πορτοκαλί της αισιοδοξίας, ασημί που είναι ο καθρέφτης, μπλε που είναι ουρανού του αέρα και της επικοινωνίας.

Η Hλέκτρα ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες των Μάνου Λοΐζου, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Μίμη Πλέσσα, Σταμάτη Κραουνάκη, Leonard Cohen, Αstor Piazzola και Goran Bregovic. Χαρακτηριστικό σημείο της βραδιάς ήταν όταν στο τέλος της παράστασης ερμηνεύοντας το «Χειροκράτημα» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη ο κόσμος σιγοτραγουδούσε μαζί της τη γνωστή επιτυχία.

Guest της βραδιάς ήταν ο Χάρης Φαναριώτης. Την επιμέλεια των κειμένων της παράστασης είχε η Έλλη Ιωακείμογλου, στο πιάνο ήταν ο Δημήτρης Μπουζάνης, ακορντεόν η Μαρία Νίττη, στην κιθάρα και στα φωνητικά ο Βάκης Παναγής και στην επιμέλεια του σκηνικού ο Άγγελος Δελής.

Στην παράσταση παραβρέθηκε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, Σίσσυ Παπασπύρου, και πλήθος κόσμου.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet