Το μπουζούκι συναντάει τη rock… στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
Πολιτισμός

Το μπουζούκι συναντάει τη rock… στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Τη μουσική παράσταση «Όταν το μπουζούκι συνάντησε τη rock» φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 21:00 στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς (πεζόδρομος Προφήτη Ηλία) με ελεύθερη είσοδο.

Το μπουζούκι συναντάει τη rock… στο Φεστιβάλ Ρεματιάς / αφίσα

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο πρόγραμμα βασισμένο σε κλασικά ξενόγλωσσα ροκ τραγούδια «μπλεγμένα» με ελληνικά ίδιου χρώματος και ίδιας θεματολογίας, όπως το «People are strange με το «Άνθρωποι μονάχοι» ή κομμάτια του Carlos Santana με τον Μανώλη Χιώτη ή ιρλανδέζικα με θρακιώτικα τραγούδια που έχουν κοινές ρίζες. Το μπουζούκι του Χρήστου Παπαδόπουλου και η φωνή του Λάμπρου Καρελά από το λαϊκό ρεπερτόριο συναντιούνται με την ηλεκτρική κιθάρα του Γιάννη Σίννη και τη φωνή του Στέργιου Βόλα από την ανεξάρτητη ροκ σκηνή της Αθήνας και με τη συνδρομή της Ιώς Νικολάου στη φωνή, μας υπόσχονται μια ξεχωριστή βραδιά.

Παίζουν: Χρήστος Παπαδόπουλος – μπουζούκι, Γιάννης Σίννης – ηλεκτρική κιθάρα, Περικλής Παπαδόπουλος – ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Μπαϊρακτάρης – μπάσο, Σταμάτης Χρήστου – πιάνο, Κωνσταντίνος Ρήγας – τύμπανα

Τραγουδούν: Λάμπρος Καρελάς, Στέργος Βόλας, Ιώ Νικολάου.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι τον χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet