Κ. Τσιαμπάς: Σχεδόν όλες οι παρατάξεις του νέου Δ.Σ. τορπίλισαν τη συναίνεση και τη συνεργασία
Πολιτική

Κ. Τσιαμπάς: Σχεδόν όλες οι παρατάξεις του νέου Δ.Σ. τορπίλισαν τη συναίνεση και τη συνεργασία

«Η καλύτερη διακυβέρνηση είναι εκείνη που ο λαός υπακούει στους άρχοντες και οι άρχοντες στους νόμους» τονίζει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Κώστας Τσιαμπάς με αφορμή τις πρώτες πολιτικές ανακοινώσεις στον Δήμο μετά τις δημοτικές εκλογές.

Απευθυνόμενος προς τις παρατάξεις που θα συμμετάσχουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα αναλάβει καθήκοντα από 1η Σεπτεμβρίου, ο κ. Τσιαμπάς σημειώνει ότι: «Πριν ορκισθείτε σχεδόν όλες οι παρατάξεις τορπιλίσατε τη συναίνεση και τη συνεργασία άρα και το μέλλον του Δήμου».

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο κ. Τσιαμπάς επισημαίνει:

Παρακολουθώντας την αρθρογραφία, και ειδικότερα την υποτιθέμενη σατιρική, τις συγκρούσεις και στη συνέχεια τις θεατρινίστικες συσκέψεις- συναντήσεις για το μέλλον του Δήμου μόνο θυμηδία και απογοήτευση μπορεί να αισθανθεί κανείς και ιδιαίτερα όταν είναι νέος.

Η εξουσιομανία και το πάθος για καταξίωση τυφλώνει και εύκολα μπορεί να φαντασθεί οιοσδήποτε το ζοφερό μέλλον του Δήμου υπό τις συνθήκες αυτές.

Το πρώτο στάδιο είχε αγκαλιές, φιλιά και συζητήσεις συνεργασίας για τη μοιρασιά καθηκόντων, παρουσία των ταγών.

Το δεύτερο στάδιο διαμορφώθηκε και διαμορφώνεται από το τοπικό σύστημα – κατεστημένο, με το τράβηγμα των αυτιών και το προσωπικό συμφέρον με ορίζοντα το 2023, αδιαφορώντας για το συμφέρον και το μέλλον του Δήμου.

Θα παρακολουθήσουμε πολλές σατυρικές;;; παραστάσεις.

Κύριοι αυτές οι συμπεριφορές είναι καταστροφικές για τον Δήμο.

Πριν ορκισθείτε σχεδόν όλες οι παρατάξεις τορπιλίσατε τη συναίνεση και τη συνεργασία άρα και το μέλλον του Δήμου.

Οι παρατάξεις που δεν έχετε δομικές ιδεολογικές διαφορές δεν έχετε καμιά δικαιολογία να μην αναζητήσετε πραγματικά και με ρεαλιστικούς τρόπους τη συναίνεση διότι γνωρίζατε τις διαδικασίες και τις αναγκαιότητες πριν τις εκλογές, πριν διεκδικήσετε την ψήφο, πριν δώσετε υποσχέσεις στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής.

Μερικοί ομογάλακτοι πολιτικά, μην αλληλοκατηγορείστε για απαξιωτικές προεκλογικές μεθοδεύσεις, για να δικαιολογήσετε την ναρκοθέτηση της συναίνεσης διότι τα ίδια κάνατε.

Θα σας θυμίσω: Εάν σπείρεις καλοσύνη, ταπεινοφροσύνη και διοικήσεις διά του παραδείγματος, θα θερίσεις μεγαλείο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet