Στο μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων της πυρκαγιάς στο Μάτι ο Γ. Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Στο μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων της πυρκαγιάς στο Μάτι ο Γ. Πατούλης

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, παραβρέθηκε σήμερα, Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, στο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Μάτι, στη μνήμη των 102 θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους, στις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου 2018.

Με αφορμή την τραγική επέτειο σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής:

«Σήμερα είναι ημέρα μνήμης όλων των αθώων θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους με τόσο άδικο και τραγικό τρόπο, στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι, πριν από έναν χρόνο.

»Οι πληγές είναι ακόμα ανοιχτές και η θλίψη μας βαθιά και ειλικρινής. Ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και όλων των πολιτών που επλήγησαν, με όσα μέσα διαθέτουμε.

»Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι σε συνεργασία με την κυβέρνηση, θα μεριμνήσουμε προκειμένου να αποκατασταθούν πλήρως οι περιοχές που επλήγησαν και να επανέλθει η κανονικότητα στην καθημερινότητα των πολιτών.

»Παράλληλα όμως βασική μας προτεραιότητα είναι η καλύτερη θωράκιση της Αττικής μας από φυσικές καταστροφές.

»Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σχέδιο αλλά και με τη συνεργασία των αρμόδιων αρχών αλλά και ανθρώπων με τεχνογνωσία θα διαμορφώσουμε ένα αποτελεσματικό σχέδιο πολιτικής προστασίας, προκειμένου να μην νιώθει κανένας πολίτης απροστάτευτος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet