Αλ. Μουστόγιαννης: Τελευταία ευκαιρία της πόλης της Αγίας Παρασκευής να πάει μπροστά
Πολιτική

Αλ. Μουστόγιαννης: Τελευταία ευκαιρία της πόλης της Αγίας Παρασκευής να πάει μπροστά

Ως «τελευταία ευκαιρία της πόλης της Αγίας Παρασκευής να πάει μπροστά» χαρακτηρίζει την επόμενη τετραετία ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης.

Ο δημοτικός σύμβουλος επισημαίνει ότι οι παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα αναλάβει καθήκοντα από 1η Σεπτεμβρίου, πρέπει να είναι ενωμένες προκειμένου να υλοποιηθούν έργα τα οποία πολλές από αυτές είχαν εξαγγείλει στο προεκλογικό τους πρόγραμμα. «Είναι η ώρα για σύνθεση και δημιουργία προς όφελος των δημοτών» σημειώνει.

Ο κ. Μουστόγιαννης δηλώνει ότι η παράταξή του είναι έτοιμη για τον νέο της ρόλο από 1η Σεπτεμβρίου, όπως σημειώνει στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

Παρακολουθώ τελευταία, με σχετική απόσταση, αυτά τα οποία διαδραματίζονται την επόμενη μέρα με σκοπό την ανάληψη της νέας διοίκησης την 1η Σεπτέμβρη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι πολίτες περιμένουν πολλά από αυτή τη διοίκηση, και εννοώ πως όποια και να ήταν η επόμενη διοίκηση οι συμπολίτες μας πλέον είναι απαιτητικοί, θέλουν έργα και όχι λόγια.

Πρέπει να βγούμε μπροστά ενωμένοι να ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε όλα αυτά τα οποία πολλές παρατάξεις είχαμε στο προεκλογικό μας πρόγραμμα:

  • Ανάπλαση της πλατείας Αγίου Ιωάννου,
  • Δημοτική Συγκοινωνία,
  • Δημοτική Αστυνομία,
  • Ίδρυση γραφείου ΕΣΠΑ στον Δήμο,
  • Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων.

Τώρα είναι η ώρα για σύνθεση και δημιουργία προς όφελος των δημοτών. Ο νέος δήμαρχος να προχωρήσει σε τομές όχι μόνο σε πολιτικές, αλλά σε πρόσωπα.

Η παράταξή μας παραμένει στην πρώτη γραμμή της πόλης, ανανεωμένη και έτοιμη για τον νέο της ρόλο από 1η Σεπτέμβρη. Έχουμε έρθει να προσθέσουμε και πολλαπλασιάσουμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet