Νεκρός σε τροχαίο ο γιος του Ζαχαριά – Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.
Κοινωνία

Νεκρός σε τροχαίο ο γιος του Ζαχαριά – Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο Αλέξανδρο Ζαχαριά, γιο του ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών, πραγματοποιεί η Τροχαία. 

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen Golf GTI, ξέφυγε της πορείας του στη λεωφόρο Τραπεζούντος και προσέκρουσε σε πεύκο. Ο 23χρονος σκοτώθηκε ακαριαία. 

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που συντρίμμια του αυτοκινήτου εκσφενδονίστηκαν στα 15 μέτρα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα. Όμως, την ίδια στιγμή, η οδηγός προσπάθησε να στρίψει και ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν καταθέσεις από όσους ήταν αυτόπτες μάρτυρες, καθώς επίσης και από τη γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο που προπορευόταν. Επίσης θα διοριστεί και πραγματογνώμονας που θα αναλάβει να διαλευκάνει με επιστημονικό τρόπο το δυστύχημα. 

Πριν από πέντε χρόνια, στις αρχές Αυγούστου του 2014, ο 18χρονος τότε Αλεξανδρος Zαχαριάς, είχε βιώσει μια εφιαλτική εμπειρία. Συνεπιβάτης της κόκκινης Ferrari που οδηγούσε ο πατέρας του, τραυματίστηκε, όταν ο οδηγός, για άγνωστο λόγο, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, έχασε τον έλεγχο του super car και για να αποφύγει δύο διερχόμενα οχήματα, «γλίστρησε» στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα. 

Το τροχαίο του Αλέξανδρου Ζαχαριά ξυπνά μνήμες από το θανατηφόρο δυστύχημα στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας τον Φεβρουάριο του 2017, όταν σκοτώθηκε ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών Jumbo.

Το αυτοκίνητο του Βακάκη ξέφυγε της πορείας του και έφυγε στον παράδρομο πέφτοντας πάνω σε σταθμευμένο όχημα έξω από τουαλέτες στο πάρκινγκ της εθνικής οδού. Η 33χρονη Αποστολία Πατμάνογλου και ο μικρός γιος της, ηλικίας μόλις τριών ετών, άφησαν εκεί την τελευταία τους πνοή, ενώ ξεψύχησε και ο φίλος του Βακάκη, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet