Κρήτη: Στον εισαγγελέα η 44χρονη Γαλλίδα που κατηγορείται ότι σκότωσε με ψαλίδι τον σύντροφό της
Κοινωνία

Κρήτη: Στον εισαγγελέα η 44χρονη Γαλλίδα που κατηγορείται ότι σκότωσε με ψαλίδι τον σύντροφό της

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα η 44χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύντροφο της στην Κρήτη με ψαλίδι. Καυγάδες, αλκοόλ και χάπια περιελάμβανε η καθημερινότητά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 44χρονη σήμερα το πρωί αναμένεται να περάσει το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η 44χρονη σκότωσε τον σύντροφό της με ένα ψαλίδι! Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, το σώμα του 56χρονου άνδρα έφερε πολλά τραύματα στο σημείο της καρδιάς, στον λαιμό, ενώ είχε και αρκετές αμυχές στα χέρια, γεγονός που αποδεικνύει πως υπήρξε πάλη ανάμεσα στο ζευγάρι.

Φωνές, καυγάδες και αρκετό αλκοόλ φαίνεται ότι υπήρχε στην καθημερινότητα του ζευγαριού κατά τις διακοπές του στον Τσούτσουρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 56χρονος έφτασε στην Κρήτη μαζί με την 44χρονη το περασμένο Σάββατο και είχαν σκοπό να καθίσουν μία ολόκληρη βδομάδα. Καθημερινά το ζευγάρι κατανάλωνε αρκετή ποσότητα αλκοόλ και στη συνέχεια επέστρεφε στο δωμάτιό του όπου άρχιζαν οι καυγάδες. Μάλιστα, κατά την παραμονή τους στο ξενοδοχείο κάθε βράδυ υπήρχαν παράπονα από άλλους τουρίστες, καθώς από το δωμάτιό τους ακούγονταν υστερικές φωνές και χτυπήματα.

Το… μοιραίο βράδυ

Για μία ακόμα φορά το ζευγάρι είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ και βρισκόταν στο δωμάτιό του. Τα άτομα που έμεναν δίπλα, τους άκουσαν να καυγαδίσουν και ειδοποίησαν τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου. Εκείνοι ανέβηκαν στο δωμάτιο, χτύπησαν αλλά δεν πήραν καμία απάντηση. Τελικά, άνοιξαν την πόρτα και αντίκρισαν τον 56χρονο να κείτεται αιμόφυρτος μπροστά από το δωμάτιο του μπάνιου και την 44χρονη να κάθεται στο κρεβάτι.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά. Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας κάνοντας μία πρώτη αυτοψία, βρήκαν το ματωμένο ψαλιδάκι στο καλαθάκι των αχρήστων και συνέλαβαν την 44χρονη.

Η 44χρονη επιμένει ότι ο 56χρονος αυτοκτόνησε. Aπό την πρώτη στιγμή δηλώνει αθώα ισχυριζόμενη ότι ο άντρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και αρκετές φορές στο παρελθόν έχει αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

Για το μοιραίο βράδυ ανέφερε ότι ο σύντροφός της πήρε το ψαλίδι με σκοπό να αυτοκτονήσει, εκείνη προσπάθησε να τον σταματήσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet