Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου για τους κατόχους voucher
Κοινωνία

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου για τους κατόχους voucher

Μετά και την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων για τους τελικούς δικαιούχους του φετινού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (δωρεάν φιλοξενία παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς), οι γονείς που θέλουν να εγγράψουν μέσα από το πρόγραμμα τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μπορούν να καταθέτουν τη σχετική αίτηση, μαζί με το voucher, στα γραφεία του ΟΠΑΚΜ, στον παιδικό σταθμό της οδού Βορείου Ηπείρου 41, Δευτέρα ως Παρασκευή, από 8.00 το πρωί έως 14.00 το μεσημέρι.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και οργάνωση της νέας περιόδου είναι προτιμότερο οι γονείς να πραγματοποιήσουν τις εγγραφές το συντομότερο δυνατό, όπως συμβουλεύει ο Δήμος.

Σημειώνεται, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έχει εντάξει στο πρόγραμμα όλους τους παιδικούς σταθμούς που έχει στον οργανισμό του, μεταξύ των οποίων και τον νεόδμητο στο Παλαιό Ηράκλειο επί της λεωφόρου Πλαπούτα, ώστε να δώσει το δικαίωμα της επιλογής στους Ηρακλειώτες γονείς που κατάφεραν να πάρουν voucher.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του ΟΠΑΚΜ: 210 2832500.

Να σημειωθεί ότι οι γονείς που έχουν κάνει αίτηση στο φετινό πρόγραμμα μπορούν να δουν τα τελικά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet