Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Πρόγραμμα προβολών 25-31/7 στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αγ. Παρασκευής

0
220 Προβολές

Συνεχίζονται οι προβολές του Δημοτικού Κινηματογράφου Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος» συνεχίζονται την εβδομάδα 25-31 Ιουλίου 2019.

Ο κινηματογράφος λειτουργεί στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Στ. Κώτσης» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών:

Πέμπτη 25/7 – Παρασκευή 26/7:

21:00 «Η Λιακάδα μέσα μου». Γαλλική κομεντί  2017, σκηνοθεσία Κλαιρ Ντενί με τους: Ζιλιέτ Μπινός, Ξαβιέ Μποβουά, Ζοζιάν Μπαλασκό, Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Η  Ιζαμπέλ είναι μια Παριζιάνα καλλιτέχνης και χωρισμένη μητέρα που δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να βρει τον αληθινό έρωτα. Παρότι το κενό μεταξύ αυτού που ψάχνει και των αντρών που παρουσιάζονται στη ζωή της μεγαλώνει συνεχώς, εκείνη επιμένει…
23:00 «Η Λιακάδα μέσα μου».  

Σάββατο 27/7 – Κυριακή 28/7:

21:00 «Οι Κληρονόμοι». Παραγουανή δραματική ταινία 2018, σκηνοθεσία Μαρσέλο Μαρτινέσι με τους: Άνα Μπρουν, Μαργκαρίτα Ιρούν, Άνα Ιβάνοβα. Η Τσέλα και η Τσικίτα, δύο γυναίκες που προέρχονται από ευκατάστατες οικογένειες της Παραγουάης, συμβιώνουν για δεκαετίες. Τα χρέη τούς αναγκάζουν να πουλήσουν κάποια από τα αντικείμενα που έχουν κληρονομήσει, αλλά η τράπεζα τις κατηγορεί για απάτη, στέλνοντας την Τσικίτα στη φυλακή.
23:00 «Οι Κληρονόμοι».  

Δευτέρα 29/7 – Τρίτη 30/7:

21:00 «Ο Καπετάν Μαυροδόντης: Ο χαμένος θησαυρός του Λάμα Ράμα». Νορβηγική ταινία Δράσης 2014. Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, σκηνοθεσία Τζον Αντρέας Άντερσεν, Λίσα Μαρί Γκάμλεμ. Ο μικρός ορφανός Pinky ακολουθεί τον Καπετάν Μαυροδόντη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στους επικίνδυνους ωκεανούς μέχρι το βασίλειο του Lama Rama αναζητώντας ένα θησαυρό αλλά και απαντήσεις για το ποιος είναι ο πατέρας του.
23:00 «Αιωνιότητα». Aγγλική ταινία 2012, σκηνοθεσία Νιλ Τζόρνταν με τους: Σέρσια Ρόναν, Τζέμα Άρτερτον, Σαμ Ράιλι. Η Έλινορ και η Κλάρα, δυο μυστηριώδεις γυναίκες με… προαιώνιο παρελθόν, διαφεύγουν από τη σκηνή ενός βίαιου εγκλήματος και καταφεύγουν σε μια ήσυχη παραλιακή κωμόπολη. Σύντομα, κι ενώ άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν μυστηριωδώς γύρω τους, το σκοτεινό παρελθόν τους έρχεται να τις συναντήσει.  

Τετάρτη 31/7:

21:00 «Πρόσωπα και ιστορίεςΑφιέρωμα στη μνήμη της Ανιές Βαρντά». Γαλλία 2017, σκηνοθεσία Ανιές Βαρντά και JR. Περισσότερο από «road documentary», μελέτη χαρακτήρων ή αυτοβιογραφικό κολάζ ανθρώπινης μνήμης, η ταινία είναι απλά το «πειραγμένο», ειλικρινές και άκρως συγκινητικό πορτρέτο που αρμόζει στην Ανιές Βαρντά. Υποψηφιότητα Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Το πλήρες πρόγραμμα προβολών του Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος»

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up