Μια ζωή σαν παραμύθι… ξετυλίχτηκε στην Κηφισιά
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Μια ζωή σαν παραμύθι… ξετυλίχτηκε στην Κηφισιά

Μια παλιά γειτονιά της Αθήνας, με παλιές αθηναϊκές ιστορίες, ξαναθυμήθηκαν όσοι βρέθηκαν στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς την Πέμπτη 25 Ιουλίου και Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019.

Για ένα διήμερο το κοινό της Κηφισιάς, που κατέκλυσε τον χώρο, είχε την ευκαιρία να απολαύσει το μουσικοθεατρικό έργο του Γιώργου Φρατζεσκάκη «Ζωή σαν παραμύθι» που ζωντάνεψε μνήμες μιας παλιάς γειτονιάς της Αθήνας και απλές καθημερινές ιστορίες των ανθρώπων που πάλεψαν μια ολόκληρη ζωή για ένα καλύτερο αύριο.

Μια μουσικοθεατρική παράσταση με αυθεντικά κοστούμια εποχής, ένα Θέατρο Σκιών με οκτώ ηθοποιούς να παίζουν και να τραγουδούν Αττίκ, Μιχάλη Σουγιούλ, Βασίλη Τσιτσάνη, Κώστα Γιαννίδη, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Λοΐζο. Βασισμένο πάνω σε κείμενα των Γρηγορίου Ξενόπουλου, Παντελή Χορν, Έλλης Παπαδημητρίου, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, Γιάννη Βλαχογιάννη, και άλλων σπουδαίων Ελλήνων συγγραφέων συγκίνησαν και πρόσφεραν άφθονο γέλιο στο θεατρικό κοινό της Κηφισιάς.

Η σκηνοθεσία και τα κείμενα της παράστασης ήταν του Γιώργου Φρατζεσκάκη, μουσική διασκευή του Κώστα Χαριτάτου, σκηνικά κοστούμια του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα, ενώ βοηθός σκηνοθέτη ήταν η Έλενα Βουτυρά και κινησιολογίας η Ναταλία Τσάλκοβα.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2019
Powered by Wisenet