Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Διάθεση τροφίμων και ειδών παντοπωλείου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πεντέλης

0
119 Προβολές

Ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με τον δικαιούχο φορέα παροχής συνοδευτικών υποστηρικτικών υπηρεσιών «Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό & Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών» (ΦΠΣΥΥ «ΕΠΕΚΑ»), στο πλαίσιο δράσεων για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δήμου, διοργανώνουν την 3η διάθεση προϊόντων σε ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Πεντέλης» την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 και ώρες 11:00 – 14:00.

Η διάθεση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο οποίος στεγάζεται στο Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων (Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη, Μελίσσια).

Τα προϊόντα που θα διατεθούν προέρχονται, όπως ενημερώνει ο Δήμος, αφενός, από αφιλοκερδείς δωρεές ιδιωτών μέσω των παράλληλων δράσεων Ενίσχυσης της Δομής και αφετέρου, από χορηγίες εταιρειών τροφίμων και Τοπικών Επιχειρήσεων/καταστημάτων που στηρίζουν εμπράκτως τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας.

Τα διανεμηθέντα είδη θα είναι: είδη παντοπωλείου και συσκευασμένα είδη (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, ελαιόλαδο, ψωμί τοστ, άλευρα, τοματοχυμοί, μπισκότα, γάλα εβαπορέ, γιαούρτια), κατεψυγμένα είδη (σφολιατοειδή), είδη ατομικής υγιεινής (σφουγγαράκια μπάνιου, χαρτί υγείας και χαρτιά κουζίνας).

Για την παραλαβή των προϊόντων οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας ή το Δελτίο Διαβατηρίου τους και τον ΑΜΚΑ.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 8032722, 210 8100884 & 885, e-mail: [email protected]

Αρμόδιος συντονιστής Δομής: Κωνσταντίνος Πολύμερος

Υπάλληλος Δομής: Γεώργιος Μπουκουβάλας

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up