Πρόγραμμα προβολών Κινηματογραφικής Λέσχης Δήμου Μεταμόρφωσης 31/7-4/8
Κινηματογράφος-Θέατρο

Πρόγραμμα προβολών Κινηματογραφικής Λέσχης Δήμου Μεταμόρφωσης 31/7-4/8

Στο πλαίσιο της Κινηματογραφικής Λέσχης Δήμου Μεταμόρφωσης ο Δήμος και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου διοργανώνουν προβολή ταινιών για την περίοδο από 31 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου 2019.

Συγκεκριμένα θα προβληθούν οι ακόλουθες ταινίες:

  • «Γκαστόν ο γκαφατζής»- Τετάρτη 31/7/2019 και ώρα 20.30 στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου (Ιωάννου Κόττου 34).

Κωμωδία παραγωγής 2018 και διάρκειας 84΄. Προβάλλεται μεταγλωττισμένη. Σκηνοθεσία Πιέρ-Φρανσουά Μαρτέν-Λαβάλ.Με τους: Τεό Φερναντέζ, Πιέρ-Φρανσουά Μαρτέν-Λαβάλ, Ζερόμ Κομαντέρ, Αρνό Ντικρέ.

Επιστρέφοντας από τις διακοπές, ο διευθυντής μιας εξαιρετικά επιτυχημένης start up επιχείρησης, η οποία εκμεταλλεύεται ευφυώς άχρηστα αντικείμενα, βρίσκει τα πάντα στη θέση τους. Εκτός από έναν καινούργιο μαθητευόμενο, τον τεμπέλη, γκαφατζή κι έτοιμο να αναστατώσει τους πάντες και τα πάντα Γκαστόν.

  • «Πάμε για επανάσταση» – Πέμπτη 1 & Παρασκευή 2/8/2019 και ώρα 20.30 στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου (Ιωάννου Κόττου 34).

Γαλλική κωμωδία παραγωγής 2016 και διάρκειας 110΄. Σκηνοθεσία Ζαν-Μαρί Πουαρέ. Με τους: Ζαν Ρενό, Κριστιάν Κλαβιέ, Καρίν Βιάρ, Σιλβί Τεστίντ.

Συνεχίζοντας το ταξίδι τους στον χρόνο, ο Γκοντφρουά ντε Μονμιράιγ και ο πιστός υπηρέτης του Ζακούιγ ξεβράζονται στη Γαλλική Επανάσταση και συγκεκριμένα στη φοβερά επικίνδυνη περίοδο της Μεγάλης Τρομοκρατίας. Κατά τη διάρκειά της, οι απόγονοι του Ζακούιγ, φανατικοί επαναστάτες, καταλαμβάνουν το κάστρο και όλα τα περιουσιακά στοιχεία των απογόνων του Γκοντφρουά, αλαζόνων αριστοκρατών που τρέπονται σε φυγή.

  • «Το τελευταίο μετρό»- Σάββατο 3 & Κυριακή 4/8/2019 και ώρα 20.30 στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου (Ιωάννου Κόττου 34).

Γαλλική σινεφίλ ταινία, παραγωγής 1980 και διάρκειας 130′. Σκηνοθεσία: Φρανσουά Τριφό. Με τους: Κατρίν Ντενέβ, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Αντρέα Φερεόλ, Χάιντς Μπένετ, Ζαν Πουαρέ.

Την περίοδο της Κατοχής στο Παρίσι, η διάσημη πρωταγωνίστρια Μαριόν διευθύνει το θέατρο του Εβραίου άντρα της, ο οποίος κρύβεται στα υπόγεια του κτιρίου. Ωστόσο, ο ερχομός ενός νέου ηθοποιού θα την αναστατώσει συναισθηματικά και θα αλλάξει τη ζωή όλων τους.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 213 2012975.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet