Πρόγραμμα προβολών 1-7 Αυγούστου στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αγ. Παρασκευής
Κινηματογράφος-Θέατρο

Πρόγραμμα προβολών 1-7 Αυγούστου στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αγ. Παρασκευής

Συνεχίζονται οι προβολές του Δημοτικού Κινηματογράφου Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος» συνεχίζονται την περίοδο από 1η έως 7 Αυγούστου 2019.

Ο κινηματογράφος λειτουργεί στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Στ. Κώτσης» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών:

Πέμπτη 1/8 – Παρασκευή 2/8:

21:00 «Ο Τελευταίος Παρτιζάνος». Ελληνική ταινία 2018. Σκηνοθεσία Ανδρέας Χατζηπατέρας. Ο Μανώλης Γλέζος μιλάει για τη ζωή του, τον διαρκή επαναστατικό αγώνα του και την ελληνική ιστορία των τελευταίων δεκαετιών.
23:00 «Ο Τελευταίος Παρτιζάνος».

Σάββατο 3/8 – Κυριακή 4/8:

21:00 «Η Μορφή του Νερού». Αμερικανική ταινία  2017, σκηνοθεσία Γκιγιέρμο ντελ Τόρο με τους: Σάλι Χόκινς, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Μάικλ Σάνον, Οκτάβια Σπένσερ. Σε ένα μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο μια μουγκή και μοναχική καθαρίστρια αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με ένα αλλόκοτο αμφίβιο πλάσμα, το οποίο γίνεται αντικείμενο βασανιστικών πειραμάτων.
23:00 «Η Μορφή του Νερού».

Δευτέρα 5/8 – Τρίτη 6/8:

21:00 «Τοσοδούλικα 2: Η Περιπέτεια στην Άκρη του Κόσμου». Γαλλο-κινεζική ταινία, έτους 2018 κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Σκηνοθεσία Ελέν Ζιρό, Τομά Ζαμπό. Όταν μια μικρή πασχαλίτσα, ο Τζούνιορ, παγιδεύεται σε ένα δέμα με προορισμό τη Γουαδελούπη, ο πατέρας του, το μυρμήγκι και η αράχνη ξεκινούν ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι για να τον φέρουν πίσω.
23:00 «Ο Λαβύρινθος του Πάνα». Ισπανό-μεξικάνικη ταινία φαντασίας, σκηνοθεσία Γκιγιέρμο ντελ Τόρο με τους: Ιβάνα Μπακουέρο, Σέρζι Λόπεζ, Αριάντνα Τζιλ, Νταγκ Τζόουνς. Ισπανία, 1944: η 10χρονη Οφηλία μετακομίζει με τη μητέρα της στο στρατιωτικό οχυρό του πατριού της, του λοχαγού Βιδάλ, ενώ ομάδες παρτιζάνων αντιστέκονται ακόμη στο φραγκικό καθεστώς. Η μικρή ανακαλύπτει ένα μικρό λαβύρινθο με φύλακα έναν μυθικό Πάνα, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι είναι πριγκίπισσα..  

Τετάρτη 7/8:

21:00 «Ο Ηρακλής, ο Αχελώος και η Μεσοχώρα». Η νέα ταινία ντοκιμαντέρ του Αγιο-παρασκευϊώτη σκηνοθέτη και ιδρυτικού μέλους της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγ. Παρασκευής, Δημήτρη Κουτσιαμπασάκου. Με αφορμή την εκτροπή του Αχελώου, ο σκηνοθέτης κάνει μία ταινία για τη σχέση των ανθρώπων με το φυσικό περιβάλλον, την ιστορία και την παράδοσή τους. Αφορά όσους αρνούνται να ξεριζωθούν βίαια, όσους αφουγκράζονται τα στοιχεία της φύσης, όσους μεταφέρουν στον γενετικό τους κώδικα τις μνήμες των προγόνων. Ο σκηνοθέτης θα είναι παρών και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet