Συνεχίζει στον Πανερυθραϊκό ο Παναγιώτης Στάθης
Αθλητισμός

Συνεχίζει στον Πανερυθραϊκό ο Παναγιώτης Στάθης

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ – Τμήμα Μπάσκετ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Στάθη, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας των Βορείων Προαστίων για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Ο 19χρονος εκρηκτικός φόργουορντ, στην παρθενική του σεζόν με τον Πανερυθραϊκό, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο κόουτς Χουχουλής και ο Σύλλογος και από τη στιγμή που μπήκε στη φιλοσοφία της ομάδας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, κάνοντας το step-up που χρειαζόταν στην καριέρα του.

Εξάλλου, το γεγονός αυτό αποδεικνύεται και από την κλήση που δέχθηκε από τη Ρώσικη Ομοσπονδία για να λάβει μέρος στην Εθνική Ρωσίας U19 (σ.σ. κλήθηκε και στην Εθνική Ελλάδος U19, αλλά επέλεξε εκείνη της Ρωσίας), κάτι που, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Συλλόγου, γεμίζει τον Σύλλογο υπερηφάνεια, αφού ο Παναγιώτης ανέδειξε τις δυνατότητές του μέσα από το πρόγραμμα του Πανερυθραϊκού και -αν μη τι άλλο- ο Σύλλογος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνέβαλε στην εξέλιξη ακόμη ενός ταλαντούχου παιδιού, ευελπιστώντας ότι η συνέχεια θα είναι… ακόμη καλύτερη!

Πέραν τούτου, ο νεαρός αθλητής δυστυχώς αποκόμισε έναν σοβαρό τραυματισμό από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ρωσίας U19, ο οποίος τον ανάγκασε να διαβεί το κατώφλι του χειρουργείου, με την επάνοδό του να εκτιμάται περί τον Δεκέμβριο, και, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον Παναγιώτη, ο Πανερυθραϊκός απέδειξε ότι τον στηρίζει απόλυτα, βρίσκεται στο πλευρό του και επέκτεινε τη συνεργασία μαζί του όχι μόνο για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, αλλά και με την προοπτική ανανέωσης για έναν επιπλέον χρόνο.

Ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του εύχεται στον Παναγιώτη Στάθη καλή σεζόν με υγεία και να είναι ξανά κοντά στην ομάδα ακόμη πιο δυνατός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet