Συγκινητική η προσφορά των Βριλησσιωτών για τους πυροσβέστες και εθελοντές που επιχειρούν στην Εύβοια
Κοινωνία

Συγκινητική η προσφορά των Βριλησσιωτών για τους πυροσβέστες και εθελοντές που επιχειρούν στην Εύβοια

Πλήθος πολιτών ανταποκρίθηκε στην έκκληση του Δήμου Βριλησσίων για συγκέντρωση ειδών για πυροσβέστες και εθελοντές που επιχειρούν για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στην Εύβοια.

Αν και παραμονή της Παναγίας συγκινητική η άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας για να συνδράμουμε όλοι τους συμπολίτες μας στην Εύβοια.

Όπως ενημερώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων, σύλλογοι, Αστυνομικά τμήματα, απλοί πολίτες, σούπερ μάρκετ, διαδικτυακές εταιρείες, έσπευσαν να προσφέρουν φαρμακευτικές κρέμες για τα μάτια, κολλύρια, φυσιολογικούς ορούς, νερά, χυμούς και ξηρά τροφή, ακόμα και τροφή για τους τετράποδους φίλους μας.

Κλιμάκιο τριών αυτοκινήτων, της Πολιτικής Προστασίας, του τομέα Περιβάλλοντος και του Κοινωνικού Οργανισμού θα μεταφέρει το πρώτο τμήμα των ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας συνοδεία προσωπικού, εθελοντών και της προέδρου του ΟΚΠΑ.

Τα υπόλοιπα είδη θα μεταφερθούν με δεύτερη αποστολή.

Με ανακοίνωσή του ο ΟΚΠΑ ευχαριστεί όλους όσοι προσέφεραν είδη.

Σε σχετική ανακοίνωσή της στη σελίδα της στο facebook η πρόεδρος του ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων, Βούλα Αρσένη-Λάμπρου, σημειώνει:

Όσο υπάρχουν συνάνθρωποι, υπάρχει ελπίδα… Χρειάστηκαν μόλις λίγες ώρες χθες βράδυ στις 10 που κάναμε το κάλεσμα αλληλεγγύης για να δραστηριοποιηθεί τόσος κόσμος. Δεν με νοιάζει τι θα κάνει το κράτος ή τι δεν κάνει, με νοιάζει όμως το ότι οι συμπολίτες μου δεν περιμένουν να κάνουν μόνο οι άλλοι για αυτούς… Νοιάζονται εκείνοι για τους συνανθρώπους τους και αυτό είναι η μαγεία της τεράστιας σημασίας της λέξης Άνθρωπος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet