Στην Τήνο για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Γιώργος Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Στην Τήνο για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Γιώργος Πατούλης

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μετέβη στην Τήνο για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Πλήθος πιστών ακολούθησε τη λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας σε κλίμα κατάνυξης. Μεταξύ των επισήμων που παρέστησαν ήταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Χρήστος Χριστοδούλου, ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, βουλευτές και δήμαρχοι. 

Με αφορμή τη σημερινή μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης, ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής: «Εύχομαι υγεία και ευημερία σε όλους τους εορτάζοντες καθώς και σε όλους τους Έλληνες. Η θρησκευτική πίστη και η χάρη της Παναγίας να μας δίνουν δύναμη προκειμένου όλοι μαζί ενωμένοι με ομοψυχία και αλληλεγγύη να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα και ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για τα παιδιά μας. Σε αυτή την προσπάθεια, η Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει να είναι ενεργά παρούσα συμβάλλοντας στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της χώρας μας. Έχοντας προτεραιότητά μας τον άνθρωπο, θα αγωνιστούμε, σε συνεργασία με όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας και την Εκκλησία, για μια καλύτερη Ελλάδα. Η σημερινή γιορτή αγάπης για την Παναγία ας μας βοηθήσει όλους και από τη θέση που βρισκόμαστε με τις πράξεις μας, χριστιανικά και πανανθρώπινα να συμβάλλουμε στην ανακούφιση όλων των συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet