Άρχισαν τους «καβγάδες» πριν καν ορκισθούν Β. Ζορμπάς και Γ. Σταθόπουλος
Πρόσωπα

Άρχισαν τους «καβγάδες» πριν καν ορκισθούν Β. Ζορμπάς και Γ. Σταθόπουλος

Αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, τότε ο απερχόμενος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος και ο νεοεκλεγείς ομόλογός του, Βασίλης Ζορμπάς, φρόντισαν από το… χάραμα να δείξουν πώς προτίθενται να αντιπαρατεθούν κατά τη νέα δημοτική περίοδο που ξεκινά οσονούπω.

Ο «καβγάς» ξεκίνησε από την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και το πού τελικώς αυτή θα πραγματοποιηθεί, με τον κ. Σταθόπουλο να κατηγορεί τον κ. Ζορμπά για «κομματικές φιέστες» και τον κ. Ζορμπά να ανταπαντά κάνοντας λόγο για «προσωπικές πικρίες και εμπάθειες» του απερχόμενου.

Το ότι οι δύο άνδρες δεν είχαν και το καλύτερο επίπεδο αντιπαράθεσης κατά τη δημοτική θητεία που λήγει σε λίγα 24ωρα είναι γνωστό σε όσους παρακολούθησαν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκείνο που δεν είναι γνωστό και μένει να αποδειχθεί είναι το κατά πόσον ο νεοκλεγείς και ο απερχόμενος δήμαρχος έχουν αντιληφθεί ότι η κατανομή των εδρών στη νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις για να λειτουργήσει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Το εκλογικό αποτέλεσμα έδωσε στον καθένα τους από 9 έδρες, τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσουν με σύνεση και σοβαρότητα προς όφελος των συμπολιτών τους και όχι ως «όπλο» σε ένα πεδίο αντιπαράθεσης, η οποία τελικώς το μόνο που θα βλάψει θα είναι το συμφέρον της πόλης…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet