Σύλλογος Πολυδρόσου: Γραφειοκρατίας το ανάγνωσμα…
Κοινωνία

Σύλλογος Πολυδρόσου: Γραφειοκρατίας το ανάγνωσμα…

Δεν θα ολοκληρωθούν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Πολυδρόσου, ούτε αυτή την εβδομάδα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Πολύδροσο, λόγω γραφειοκρατίας.

Ο Σύλλογος επισημαίνει:

Γραφειοκρατίας το ανάγνωσμα…

Σύμφωνα με σημερινή προφορική πληροφόρηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Πολυδρόσου δυστυχώς δεν θα ολοκληρωθούν ούτε την τρέχουσα εβδομάδα.

Για τη μονοδρόμηση της οδού Φραγκοκκλησιάς από Σάμου προς Λεωφόρο Κηφισίας απαιτείται η ρύθμιση των φωτεινών σηματοδοτών στη διασταύρωση Φραγκοκκλησιάς και Αμαρουσίου – Χαλανδρίου. Για την υλοποίηση απαιτείται η έγκριση της Τροχαίας Αττικής, η οποία μέχρι σήμερα 14 μήνες μετά την έκδοση του ΦΕΚ, για γραφειοκρατικούς λόγους αρμοδιοτήτων δεν έχει εξασφαλιστεί…

Για τα υπόλοιπα τρία σημεία (η μονοδρόμηση της οδού Καψαλά από τον παράδρομο της Αττικής Οδού και μέχρι την οδό Μεσογείων, η αντιδρόμηση της οδού Αιγιαλείας από την οδό Επιδαύρου και μέχρι την οδό Παραδείσου και καθορισμός της προτεραιότητας της οδού Κ. Καραμανλή (νότιος παράδρομος της Α.Ο.) έναντι όλων των οδών που συναντά από την Αμαρουσίου – Χαλανδρίου έως την οδό Κορυτσάς) που δεν εφαρμόστηκαν, αναμένεται η επιστροφή από την καλοκαιρινή άδεια του ενός και μόνου αρμοδίου υπάλληλου του Δήμου για να υλοποιηθούν!!!

Υπομονές, μέσα στο κυκλοφοριακό χάος που έχει δημιουργηθεί, και άγνωστη παραμένει η ημερομηνία λήξης της ταλαιπωρίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet