Γ. Θεοδωρακόπουλος: Οι νέοι φοιτητές χρειάζονται στήριξη με πράξεις
Κοινωνία

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Οι νέοι φοιτητές χρειάζονται στήριξη με πράξεις

«Οι νέοι φοιτητές χρειάζονται τη στήριξη με πράξεις και όχι μόνο με ευχές» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Λυκόβρυσης – Πεύκης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη επισημαίνει: Κι αυτή τη χρονιά τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) και στα ΤΕΙ ήταν εξαιρετικά για τα Λύκεια του Δήμου μας. Γεγονός που δείχνεις ότι τα παιδιά μας προετοιμάστηκαν με επιμέλεια και ζήλο κάτω από τη φροντίδα εξαιρετικών καθηγητών.

Ο κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ελλήνων Συντακτών (ΠΣΑΤ) και πρώην δήμαρχος Πεύκης, συνεχάρη τους καινούργιους φοιτητές και τόνισε ότι οι νέοι χρειάζονται τη στήριξη των Δήμων τους και της Πολιτείας με πράξεις και όχι μόνο με ευχές. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Οι τεράστιες προσπάθειες που έκαναν οι νέοι και οι νέες της πόλης μας στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν πήγαν χαμένες. Και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Όπως αξίζουν συγχαρητήρια και στους γονείς τους για τις θυσίες που έκαναν και στους εκπαιδευτικούς τους, όλων των βαθμίδων, που δούλεψαν μαζί τους.

»Θέλω όμως να αναφερθώ και στα παιδιά που δεν κατάφεραν εφέτος να πετύχουν τον στόχο τους. Όπως έχω ξαναπεί αποτυγχάνει όχι αυτός που πέφτει αλλά εκείνος που δεν σηκώνεται και δεν ξαναπροσπαθεί. Οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν ποτέ.

»Όμως ειλικρινά θα προτιμούσα σήμερα όλοι εμείς που δίνουμε ευχές και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και ιδιαιτέρως οι δημοτικοί άρχοντες και οι πολιτικοί, να στήριζαν τις νέες και τους νέους με πράξεις και συγκεκριμένα μέτρα. Προς τα εκεί πρέπει να στρέψουμε όλες μας τις προσπάθειες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet