Πρόεδρος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας ο Κ. Κουλούρης
Πολιτική

Πρόεδρος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας ο Κ. Κουλούρης

Πρόεδρος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Δύναμη Προοπτικής Κωνσταντίνος Κουλούρης.

Αφού ανέλαβε τη θέση του προέδρου του Δ.Σ., ο κ. Κουλούρης ευχαρίστησε τη νέα δήμαρχο Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, καθώς και το Σώμα για την εκλογή του, δηλώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Συνειδητοποιώντας το βάρος του φορτίου που αναλαμβάνω, καθώς και όλες τις ευθύνες που με γεμίζει αυτή η εντολή που μου δώσατε, σας διαβεβαιώνω ότι θα λειτουργώ δίκαια, αντικειμενικά και αποτελεσματικά, για να έχει το Δημοτικό μας Συμβούλιο κύρος, ποιότητα και επίπεδο αντάξιο της ιστορίας του και της ιστορίας της πόλης μας.

»Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για συναίνεση και συνεργασία με όλα τα μέλη του Δ.Σ. και, φυσικά, με τους υπαλλήλους του Δήμου μας, που στηρίζουν το έργο μας ακούραστα, προς όφελος της Νέας Ιωνίας και των δημοτών μας. Όλοι μαζί μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν ένα σώμα, και με τη σύνθεση των διαφορετικών μας απόψεων να συμβάλλουμε για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, για ένα καλύτερο αύριο της πόλης μας».

Ο κ. Κουλούρης είναι τεχνικός στα αστικά λεωφορεία της ΟΣΥ (πρώην ΕΘΕΛ-ΕΑΣ) από το 1983.

Από το 2006 έως σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Νέας Ιωνίας Αττικής και στο παρελθόν διετέλεσε αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας, αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και υπεύθυνος της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Επίσης είναι γενικός γραμματέας στο Σωματείο Τεχνικών και Εργαζομένων ΟΑΣΑ – ΟΣΥ, καθώς και γενικός γραμματέας στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet