Δ. Θωμαΐδου και Π. Μανούρης ξεκίνησαν… θερμά τη νέα δημοτική περίοδο
Πρόσωπα

Δ. Θωμαΐδου και Π. Μανούρης ξεκίνησαν… θερμά τη νέα δημοτική περίοδο

Δέσποινα Θωμαΐδου και Παναγιώτης Μανούρης θα αποτελέσουν αναμφίβολα «θερμό» πολιτικό δίδυμο κατά τη νέα περίοδο του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Ιωνίας. Το εκλογικό ντέρμπι της δεύτερης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών, που έφερε την ανατροπή, αναδεικνύοντας στη θέση της δημάρχου την κ. Θωμαΐδου, με 9 έδρες από τις συνολικά 41 του Σώματος και την παράταξη του κ. Μανούρη στη θέση της μείζονος μειοψηφίας, με 15 έδρες, δεν θα μπορούσε παρά να αφήσει πίσω του πικρίες, αλλά και να δημιουργεί «εύθραυστες» ισορροπίες στη νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κι αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, τότε μάλλον οι σχέσεις των δύο πολιτικών αντιπάλων δεν θα είναι και οι πιο «ανέφελες», αφού ο Π. Μανούρης έδειξε, πριν ακόμη γίνει η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, ότι δεν προτίθεται να… χαριστεί στη νέα δήμαρχο. Έτσι, έσπευσε να την κατηγορήσει για προσχηματική πρόθεση συνεργασίας με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις επί της βάσης συγκεκριμένων προγραμματικών θέσεων.

Από την πλευρά της, η κ. Θωμαΐδου, στην ομιλία της κατά την τελετή ορκωμοσίας εμφανίστηκε ενωτική, καλώντας όλους να στηρίξουν τη διοίκηση, προκειμένου όλοι μαζί να φέρουν «τη μεγάλη αλλαγή».

Οι πρώτες συνεδριάσεις του Σώματος θα δείξουν κατά πόσον η ίδια η δήμαρχος θα κινηθεί όντως στη βάση ευρύτερων συνεργασιών και συμπράξεων και κατά πόσον η μειοψηφία  θα ανταποκριθεί σε μια τέτοια προσέγγιση…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet