Νέος πρόεδρος του Δ.Σ. Χαλανδρίου ο Γεράσιμος Λυμπεράτος
Πολιτική

Νέος πρόεδρος του Δ.Σ. Χαλανδρίου ο Γεράσιμος Λυμπεράτος

Στην εκλογή του προεδρείου του, καθώς και των μελών των Επιτροπών του (Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής) προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου κατά τις δημαιρεσίες της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Πρόεδρος του Σώματος εξελέγη για την επόμενη διετία ο καθηγητής του ΕΜΠ Γεράσιμος Λυμπεράτος «που, με την πρωτοπόρα επιστημονική συμβολή του, άνοιξε νέους δρόμους στην διαχείριση των απορριμμάτων», όπως αναφέρει ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος σε σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.

Αντιπρόεδρος αναδείχθηκε από την παράταξη του κ. Γιώργου Κουράση ο κ. Π. Λαμπρόπουλος και γραμματέας ο κ. Ι. Αντωνιάδης, από την παράταξη του κ. Μάνου Κρανίδη.

Ο νέος πρόεδρος του Σώματος, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, ευχαρίστησε για την εκλογή του με το εξής σχόλιο:

«Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο και τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους για την εκλογή μου με ευρεία πλειοψηφία ως Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία και υπόσχομαι να συμβάλλω όπως μπορώ καλύτερα στη διασφάλιση ενός κλίματος συνεργασίας και δημιουργίας για το καλό της πόλης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet