Μεγάλη η ανταπόκριση στη συγκέντρωση σχολικών ειδών
Κοινωνία

Μεγάλη η ανταπόκριση στη συγκέντρωση σχολικών ειδών

Συγκέντρωση σχολικών ειδών πραγματοποίησαν το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου οι εθελοντές του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, με μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες του Δήμου Πεντέλης, όπως μας ενημερώνει η ακόλουθη ανακοίνωση.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους μαθητές, παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών, που πλήττονται ολοένα και περισσότερο από την οικονομική κρίση στη χώρα μας.

Το Σάββατο 6-9-2014 στις πλατείες και των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Πεντέλης οι εθελοντές υποδέχθηκαν τους συμπολίτες μας οι οποίοι πρόσφεραν με περισσή αγάπη σχολικά βιβλία και τσάντες, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κασετίνες, τετράδια, γόμες, μολύβια, σχολικά βοηθήματα και άλλα απαραίτητα είδη ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας, Παιδείας Πολιτισμού & Αθλητισμού ευχαρίστησαν τους εθελοντές του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης αλλά και όλους τους συμπολίτες μας για την πολύτιμη προσφορά τους.

Η προσπάθεια του Δήμου μας συνεχίζεται και το Σάββατο 13-9-2014 από τις 10:00-13:30 στις πλατείες των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων.

  • Δ.Κ. Μελισσίων: πλατεία Αγίου Γεωργίου έναντι του Πνευματικού Κέντρου.
  • Δ.Κ. Νέας Πεντέλης: πλατεία Νέας Πεντέλης έναντι Πολιτιστικού Κέντρου.
  • Δ.Κ. Πεντέλης: πλατεία Χαραυγής προ του δημοτικού καταστήματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet