Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Διάθεση σχολικών ειδών και παιδικών ρούχων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πεντέλης

0
122 Προβολές

Ο Δήμος Πεντέλης, σε συνεργασία με τον δικαιούχο Φορέα Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό & Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών» (ΦΠΣΥΥ «ΕΠΕΚΑ») στο πλαίσιο δράσεων για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δήμου Πεντέλης, πραγματοποιεί την πρώτη διάθεση σχολικών ειδών και παιδικών – βρεφικών ρούχων σε  ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Πεντέλης».

Η διάθεση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρες 11:00 – 14:00 στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο οποίος στεγάζεται στο Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων (Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη, Μελίσσια).

Όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης, τα σχολικά είδη που θα διατεθούν προέρχονται, αφενός, από αφιλοκερδείς δωρεές ιδιωτών και Πολιτιστικών Συλλόγων, μέσω των παράλληλων δράσεων ενίσχυσης της Δομής, και, αφετέρου, από χορηγίες τοπικών βιβλιοπωλείων που στηρίζουν εμπράκτως τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας. Τα παιδικά – βρεφικά είδη ένδυσης που θα διατεθούν προέρχονται από αφιλοκερδείς δωρεές ιδιωτών – πολιτών που διαμένουν εντός ή και εκτός των χωρικών ορίων του Δήμου Πεντέλης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up