Αλ. Μουστόγιαννης: Μετάνιωσα που στήριξα Ζορμπά
Πολιτική

Αλ. Μουστόγιαννης: Μετάνιωσα που στήριξα Ζορμπά

Πολύ συναρπαστική θητεία προβλέπει ότι θα είναι αυτή που μόλις ξεκίνησε στον Δήμο της Αγίας Παρασκευής, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή – Μια γενιά μπροστά, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Όχι μόνο δεν φώναξε κανέναν για συναίνεση ο κ. Ζορμπάς, αλλά ούτε ένα τηλέφωνο δεν με πήρε τρεις μήνες τώρα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μουστόγιαννης για τον νέο δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Ζορμπά. Παράλληλα υποστήριξε ότι με 9 στους 33 δημοτικούς συμβούλους τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν θα είναι για τον νέο δήμαρχο.

Ο ίδιος κατηγόρησε τον κ. Βασίλη Ζορμπά ότι δεν σεβάστηκε τη στήριξη που του προσέφερε η Νέα Δημοκρατία και ότι προσπαθεί να υφαρπάξει μεμονωμένα δημοτικούς συμβούλους από τις λοιπές παρατάξεις.

«Δεν θέλει να κάνει ούτε προγραμματικές συμφωνίες ο κ. Ζορμπάς. Με αυτά που βλέπω θα πρέπει να ζητήσω και συγγνώμη για τη στήριξή του στον δεύτερο γύρο» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μουστόγιαννης, ο οποίος ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι η Νέα Δημοκρατία στήριξε τον νέο δήμαρχο με την προϋπόθεση ότι «θα αποσυρθεί μετά το πέρας της θητείας του».

«Η Ν.Δ. δεν ήθελε τον Ζορμπά. Ήθελε να βάψει τον χάρτη μπλε. Ο κ. Ζορμπάς έχει δεχτεί ενώπιον και άλλων να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές», ήταν τα λόγια του κ. Μουστόγιαννη.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Αλέξανδρου Μουστόγιαννη στην εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές» και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Δημακόπουλο και Γιώργο Μισιάκα:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet