28χρονος εκβίαζε με «ροζ φωτογραφίες» 13χρονη από τη Θράκη
Κοινωνία

28χρονος εκβίαζε με «ροζ φωτογραφίες» 13χρονη από τη Θράκη

Για πορνογραφία ανηλίκων και παράνομη βία κατηγορείται ένας 28χρονος που εκβίαζε με «ροζ φωτογραφίες» ένα ανήλικο κορίτσι 13 ετών από πόλη της Θράκης.

Η μητέρα της 13χρονης κατήγγειλε σε αστυνομική Υπηρεσία στη Βόρεια Ελλάδα ότι άγνωστος χρήστης του διαδικτύου, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και με την απειλή ότι θα δημοσιοποιήσει άσεμνη φωτογραφία της 13χρονης κόρης της, που δήθεν κατείχε, κατάφερε να αποσπάσει από την ανήλικη φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Η καταγγελία τέθηκε υπόψη της αρμόδιας Εισαγγελίας Πρωτοδικών, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με την τεχνική συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 28χρονου, καθώς και ο τόπος διαμονής του στην Αθήνα.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του δράστη αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπιστώθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα με τις αντίστοιχες κάρτες SIM, τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet