Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις Στ. Τσιπουράκη και Λ. Μαγιάκη για το δάσος Συγγρού και στα… ερτζιανά
Κοινωνία

Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις Στ. Τσιπουράκη και Λ. Μαγιάκη για το δάσος Συγγρού και στα… ερτζιανά

Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις καταθέτουν ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Διοίκησης & Ανθρωπίνου Δυναμικού, Στέφανος Τσιπουράκης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, Λευτέρης Μαγιάκης, αναφορικά με τα σχέδια μετατροπής του δάσους Συγγρού σε «Αγρόκτημα Πόλης».

Μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο «Επικοινωνία 94FM» και στην εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές», ο κ. Μαγιάκης (σ.σ.: που έχει καταθέσει ερώτηση με την οποία καλεί τη νέα διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου να τοποθετηθεί επίσημα πάνω σε όσα ειπώθηκαν από τον υπουργό Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη και τον νέο πρόεδρο του ΙΓΕ, Νίκο Θυμάκη, σχετικά με τη διαχείριση του δάσους Συγγρού) κατηγόρησε για «αμηχανία και ολιγωρία» τη δημοτική αρχή Αμπατζόγλου και δεσμεύτηκε για τη δημιουργία ισχυρού κινήματος αντίστασης στις ορέξεις όσων επιβουλεύονται το δάσος Συγγρού.

Από την πλευρά του, ο κ. Τσιπουράκης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος «από έξωθεν παρεμβάσεις» για το δάσος και απέδωσε «τον ντόρο που γίνεται» σε λόγους «καθαρά πολιτικής προβολής μερίδας της αντιπολίτευσης».

Το σίγουρο είναι ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα διαφανεί ποιος από τους δύο βρίσκεται πιο κοντά στην αλήθεια…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet