Ποίηση και μουσική… ενώθηκαν στην Κηφισιά
Πολιτισμός

Ποίηση και μουσική… ενώθηκαν στην Κηφισιά

Μια μοναδική συναυλία με την Κηφισιώτισσα συνθέτρια Πηγή Λυκούδη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων δημιουργίας από τη συνθέτρια.

Σε μια βραδιά υπό τον τίτλο «Ποίηση και Μουσική… ένα τραγούδι δρόμος», η Πηγή Λυκούδη με το πληθωρικό ταλέντο της και τη δυναμική απόδοση των ορχηστρικών δημιουργιών εξύμνησε την αγάπη για τη ζωή και τον έρωτα.

Με το φεγγάρι που έλουζε το αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, στο δεύτερο μέρος της συναυλίας η Πηγή Λυκούδη ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες όπως τα «Χάρτινο το φεγγαράκι», «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι», «Ασημογάλανο φεγγάρι», «Τα δύο φεγγάρια», «Θα πιω απόψε το φεγγάρι» και η συναυλία έκλεισε με το τραγούδι «Δυστυχία σου Ελλάς».

Την Πηγή Λυκούδη συνόδευσαν οι τραγουδιστές της νέας γενιάς Σπύρος Κλείσσας, Γεωργία Αγγέλου και Μαρίνα Βολουδάκη.

Στο τσέλο και μαντολίνο ήταν ο Σταύρος Παργιανός, στο κλαρίνο και σαξόφωνο ο Γάσπαρης Μαμμάς, στις κιθάρες και τη φυσαρμόνικα ο Δημήτρης Κοντονής και στα κρουστά ο Άγγελος Κουσάκης.

Χαιρετισμό στην συναυλία απεύθυνε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος.

Την συναυλία παρακολούθησε πλήθος κόσμου, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι, μεταξύ των οποίων η Λίλα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Καραλή.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet