Αναζητούνται… tablet στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Πολιτική

Αναζητούνται… tablet στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Αναζητούνται… tablet στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, καθώς κάποιοι τέως δημοτικοί σύμβουλοι δεν επέστρεψαν αυτά που τους είχαν παραχωρηθεί κατά τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου 2014 – 2019, προκειμένου να λαμβάνουν τις προσκλήσεις των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και τις εισηγήσεις των θεμάτων.

Για την… ιστορία, η πρωτοβουλία είχε ως σκοπό να χρησιμοποιούν οι δημοτικοί σύμβουλοι tablet προκειμένου να μην γίνεται συνεχής κατανάλωση μεγάλης ποσότητας χαρτιού.

Μετά την ολοκλήρωση της θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου για την περίοδο 2014-2019, οι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν θα είναι στα έδρανα για τη νέα δημοτική περίοδο, είτε επειδή δεν επανεξελέγησαν είτε επειδή δεν έθεσαν υποψηφιότητα, όφειλαν να παραδώσουν τις συσκευές αυτές, κάτι, όμως, που δεν έγινε από όλους.

Συγκεκριμένα, και όπως ενημέρωσε η πρόεδρος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, Έφη Καψοκεφάλου, στη συνεδρίαση του Σώματος που διεξήχθη την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, επτά τέως δημοτικοί σύμβουλοι δεν έχουν επιστρέψει τα tablet. Μάλιστα, η πρόεδρος επισήμανε ότι είναι γνωστό ποιοι είναι αυτοί και ότι δεν θα ήθελε να αναφέρει τα ονόματά τους.

Το αποτέλεσμα είναι ότι επί του παρόντος επτά δημοτικοί σύμβουλοι της διοικούσας παράταξης του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά έχουν μείνει χωρίς tablet και άρα, χωρίς το «εργαλείο» μέσα από το οποίο ενημερώνονται για τα ζητήματα που αφορούν στο Δημοτικό Συμβούλιο και κατ’ επέκταση στον Δήμο. Όπως τόνισε η κ. Καψοκεφάλου, ήταν επιλογή της διοίκησης να είναι οι δικοί της σύμβουλοι (επτά από τους εννέα που έχουν εκλεγεί) οι οποίοι δεν θα έχουν τη συσκευή, προκειμένου να μην χάσουν αυτό το δικαίωμα οι σύμβουλοι των λοιπών παρατάξεων.

Εν αναμονή, λοιπόν, για την επιστροφή των επτά tablet ώστε όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγίας Παρασκευής να είναι εξίσου… δικτυωμένοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet