Με ενωτική διάθεση ο Ηλ. Αποστολόπουλος στο Δ.Σ. Παπάγου – Χολαργού
Πρόσωπα

Με ενωτική διάθεση ο Ηλ. Αποστολόπουλος στο Δ.Σ. Παπάγου – Χολαργού

Μπορεί ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, να ήταν ο μοναδικός στον Βόρειο Τομέα Αττικής που «καθάρισε» το «παιχνίδι» από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών (συγκέντρωσε ποσοστό 54,50% των ψήφων και εξασφάλισε 18 από τις 33 έδρες του Δημοτικού Συμβουλίου), αλλά εξ αρχής είχε δηλώσει ότι θα επιδιώξει ευρείες συναινέσεις και συνεργασίες προς όφελος των θεμάτων των δημοτών στις δύο Δημοτικές Ενότητες.

Κάτι που επανέλαβε στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπό τη νέα σύνθεσή του, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, προχωρώντας μάλιστα και ένα βήμα παραπάνω. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να συσταθεί άτυπο συμβούλιο των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στον Δήμο, το οποίο θα συνεδριάζει τουλάχιστον μια φορά το τρίμηνο, προκειμένου να συζητά κρίσιμα θέματα που αφορούν στον Παπάγο και τον Χολαργό.

«Πιστεύουμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από όσα μας χωρίζουν» είπε ο δήμαρχος, απευθυνόμενος στο Σώμα, συμπληρώνοντας ότι αυτό «επιβεβαιώνει εμπράκτως» τη βούληση της δημοτικής αρχής να πορευθεί με ενωτική διάθεση στη νέα δημοτική περίοδο.

Βέβαια, μένει να αποδειχθεί πόσο εύκολο είναι αυτό στην πράξη, πολλώ μάλλον που ακόμη και ανάμεσα στις λοιπές παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου δεν φαίνεται να υπάρχει και η καλύτερη… χημεία, όπως φάνηκε και από τις «γκρίνιες» που υπήρξαν κατά την πρώτη συνεδρίαση του Σώματος για τον ορισμό των μελών της μειοψηφίας στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο κ. Αποστολόπουλος δείχνει διατεθειμένος να δώσει χώρο στους πολιτικούς αντιπάλους του και στο χέρι των τελευταίων είναι να τον αξιοποιήσουν καταλλήλως…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet