Μουσική βραδιά στη Μεταμόρφωση για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας
Αυτοδιοίκηση

Μουσική βραδιά στη Μεταμόρφωση για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, σε συνεργασία με τον Δήμο Μεταμόρφωσης και τον Σύνδεσμο Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος & Μέριμνας Υγείας «Κωστάκης Μεσογίτης», προβάλλοντας και τιμώντας τη μεγάλη ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, διοργανώνει μία ξεχωριστή μουσική βραδιά το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στις 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης (Λητούς & Κύμης).

Μουσική βραδιά στη Μεταμόρφωση / αφίσα

Αγαπημένες συνθέσεις και τραγούδια θα αποδοθούν από τη σπουδαία Φιλαρμονική Χαλανδρίου, με 40 και πλέον μουσικούς επί σκηνής, υπό τη διεύθυνση του Κώστα Ιωαννίδη, και τις διακεκριμένες τραγουδίστριες Άννα Μορφίδου και Σοφία Παπαδημητροπούλου.

Θα προηγηθεί ολιγόλεπτη ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία στην Ελλάδα από την πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, Χάρι Ματσούκα. 

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Εν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, σε συνεργασία με τους Δήμους – μέλη του, με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πρόσκληση σε μουσική βραδιά στον Δήμο Μεταμόρφωσης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet