Ιερός Ναός Αγίου Αντωνίου και Δήμος Βριλησσίων μαζί για την ανέγερση του νέου Ναού
Κοινωνία

Ιερός Ναός Αγίου Αντωνίου και Δήμος Βριλησσίων μαζί για την ανέγερση του νέου Ναού

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας της δημοτικής Αρχής Βριλησσίων με τους Ιερούς Ναούς της πόλης, πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, στο δημαρχείο συνάντηση του δημάρχου, Ξένου Μανιατογιάννη, με τον σεβασμιότατο αρχιμανδρίτη της ενορίας του Αγ. Αντωνίου Βριλησσίων, Ιγνάτιο Γιαπιτζίογλου, τον αντιπρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, Νικόλαο Δούνια, και τον αντιπροέδρο του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Αγ. Αντωνίου, Μιχαήλ Συμιριώτη.

Ο σεβασμιότατος συνεχάρη τον δήμαρχο για την επανεκλογή του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον σεβασμό της δημοτικής Αρχής στην αντιμετώπιση των θεμάτων του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου και ζήτησε τη διαρκή συμβολή, στήριξη και συνεργασία του Δήμου στο προσφερόμενο έργο της εκκλησίας και ειδικότερα στα θέματα τόσο της ανέγερσης του νέου Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου όσο και της διευθέτησης του ρέματος. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, επίσης, τέθηκαν τα προβλήματα που αφορούν την κοινωνία των Βριλησσίων και γενικότερα θέματα που συσχετίζονται με το έργο της ενορίας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης,  επεσήμανε ότι «η αγαστή συνεργασία Εκκλησίας και δημοτικής Αρχής μόνο οφέλη έχει να επιφέρει στην κοινωνία και δεσμεύτηκε πως θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης της και σε αυτή του τη θητεία».

Τέλος, τους διαβεβαίωσε ότι θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση και συνεργασία, τόσο με την εκκλησία όσο και με τον Δήμο Χαλανδρίου, στα διοικητικά όρια του οποίου υπάγεται ο Ιερός Ναός, προκειμένου να επιλυθούν όλες οι τεχνικές δυσκολίες και να ξεκινήσουν τα έργα ανέγερσης του νέου ναού Αγίου Αντωνίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet