Συνάντηση Θ. Αμπατζόγλου με τον Ιερό Κλήρο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Συνάντηση Θ. Αμπατζόγλου με τον Ιερό Κλήρο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου

Τον Ιερό Κλήρο του Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου και μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, κατά την εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο γραφείο του στο δημαρχείο, επί τη αναλήψει των δημαρχιακών καθηκόντων του.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού, πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Μαρούδας, ο αρχιμανδρίτης Σαράντης Σαράντος, ο αρχιμανδρίτης Νικόλαος Τζίβας και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Σπύρος Πάλλης, Δημήτριος Μουστάκας και Κωνσταντίνος Γεωργίου.   

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου δέχθηκε τις πατρικές ευχές για υγεία και κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντά του και εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του ανέφερε:

«Οι ευχές σας, μας δίνουν δύναμη να ανταποκριθούμε με επάρκεια στην εμπιστοσύνη του Μαρουσιώτικου λαού και να εργασθούμε συστηματικά και αποτελεσματικά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της τοπικής μας κοινωνίας.

»Θέλω να σας συγχαρώ για το αξιέπαινο κοινωνικό έργο της Ενορίας σας, στη συμπαράσταση και στήριξη κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη και να σας διαβεβαιώσω ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο ίδιος, θα είμαστε αρωγοί της προσπάθειάς σας.

»Με την εκκλησία μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί, που έχουν κοινό σημείο αναφοράς τον άνθρωπο, τον οποίο υπηρετούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και σεβασμό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet