Μικροί και μεγάλοι υποδέχθηκαν τη «Φλόγα Αγάπης» σε Λυκόβρυση και Πεύκη
Κοινωνία

Μικροί και μεγάλοι υποδέχθηκαν τη «Φλόγα Αγάπης» σε Λυκόβρυση και Πεύκη

Με αίσθημα προσφοράς και πολλή αγάπη για τον άνθρωπο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 η 17η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Η Λαμπαδηδρομία ξεκίνησε από το Δημοτικό Θέατρο της Πεύκης, όπου η πρόεδρος του νομικού προσώπου ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, παρέλαβε τη φλόγα από εκπροσώπους από τον Δήμο Καλλιθέας και κατέληξε στον Πολυχώρο (Ο.Τ.9) στη Λυκόβρυση, όπου γιορτάστηκε η λήξη της εκδήλωσης με παραδοσιακούς χορούς, από τα παιδικά τμήματα της Κίνησης Πολιτών, τη χορευτική ομάδα του ΠΕΑΠ, τον Σύλλογο ΕΛΠΑΧΟ, καθώς και τον Κρητικό Σύλλογο «Τάλως». Η εκδήλωση περιλάμβανε και κεράσματα για όλους, μικρούς και μεγάλους φίλους.

Η φλόγα συνέχισε την πορεία της με την παράδοσή της στον Δήμο Ζωγράφου.

Σχετικά με τη δράση, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε:

«Με μια μεγάλη γιορτή αγάπης τιμήσαμε το πνεύμα της εθελοντικής αιμοδοσίας στον Δήμο μας. Ο άνθρωπος βρίσκεται πάντα σε πρώτη προτεραιότητα και είναι μεγάλη η χαρά για όλους εμάς να συναντιόμαστε στους δρόμους της Λυκόβρυσης και της Πεύκης με τους συμπολίτες μας για να μεταλαμπαδεύσουμε σε κάθε ψυχή την αξία της προσφοράς αίματος στον άνθρωπο. Γιατί το αίμα ούτε παράγεται, ούτε χαρίζεται. Προσφέρεται ανιδιοτελώς στον συνάνθρωπό μας».

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, τόνισε:

«Στη Λυκόβρυση και την Πεύκη γίναμε μία μεγάλη αγκαλιά όλοι μας το Σάββατο 21/9 για να υποστηρίξουμε αυτό που πραγματικά φωλιάζει στην καρδιά μας: το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, τον κάθε συμπολίτη μας.

»Το ΚΟΙΠΑΠ, για τρίτη χρονιά φέτος, και σε συνεργασία και με το ΠΕΑΠ, διοργάνωσε ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Η Λαμπαδηδρομία, με στόχο την ενίσχυση του πνεύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας, γέμισε με αστείρευτα χαμόγελα την πόλη μας και τρυφερότητα την καρδιά μας. Γιατί η εθελοντική αιμοδοσία είναι πηγή ζωής, πηγή αγάπης και προσφοράς από τον άνθρωπο σε ό,τι μεγαλύτερο υπάρχει σε αυτό τον κόσμο και αξίζει πραγματικά, τη μοναδική ανεκτίμητη αξία, τον ίδιο τον άνθρωπο!

»Παράλληλα, η ενίσχυση της δημοτικής μας τράπεζας αίματος είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, καθώς μέσα από αυτή μπορεί να διασφαλιστεί η ανάγκη σε αίμα για τους συμπολίτες μας όταν αυτοί του έχουν ανάγκη.

»Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για τη φετινή μας Λαμπαδηδρομία, το διοικητικό συμβούλιο του ΚΟΙΠΑΠ, τους εργαζόμενους,τους εθελοντές, τους συλλόγους, τους μαθητές, τους καθηγητές, τους γονείς και τους συναδέλφους αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, που συμμετείχαν ενεργά σε αυτήν μας την προσπάθεια.

»Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην Κίνηση Πολιτών, τη χορευτική ομάδα του ΠΕΑΠ, τον χορευτικό σύλλογο ΕΛΠΑΧΟ και τον κρητικό σύλλογο, των οποίων οι χορευτές ομόρφυναν την εκδήλωσή μας, με τη λεβεντιά και την παράδοση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet