Επέκταση του δικτύου ποδηλατοδρόμων στα Βριλήσσια ανακοίνωσε ο Ξ. Μανιατογιάννης
Κοινωνία

Επέκταση του δικτύου ποδηλατοδρόμων στα Βριλήσσια ανακοίνωσε ο Ξ. Μανιατογιάννης

Όλους τους συμμετέχοντες στην ποδηλατική δράση της Περιφέρειας Αττικής «Ποδηλατούμε ενωμένοι για το κλίμα», η οποία συμπεριλάμβανε 14 δημαρχεία της Βόρειας Αττικής και διαδρομή 54 χλμ., υποδέχθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης.

Στην υποδοχή, η οποία έγινε στον κήπο του δημαρχείου, ήταν παρόντες η αντιπεριφερειάρχης Βορείου τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, η οποία συνόδευε τους ποδηλάτες, ο αντιδήμαρχος Υποδομών και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων, Κώστας Βαφειάδης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ψηφιακών Εφαρμογών, Αλέξης Μαυραγάνης, και ο κ. Αλέκος Κοντομάρης από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων.

Στη συνάντηση με τον κ. Μανιατογιάννη η κ. Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στο σχέδιο δράσης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στον Βόρειο άξονα της Αθήνας και κυρίως για την πόλη των Βριλησσίων, ενώ ο δήμαρχος αναφέρθηκε στη μελέτη του Δήμου για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης και στο δίκτυο ποδηλατοδρόμων που έχει αναπτυχθεί και προβλέπεται η επέκτασή του στα Βριλήσσια. Επίσης τόνισε ότι «θα συνεχίσουμε να είμαστε πρεσβευτές του εναλλακτικού τρόπου μετακίνησης και βιώσιμων πρακτικών υπέρ του περιβάλλοντος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet