«Ιωνικές Μέρες» σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους της Ν. Ιωνίας
Εκδηλώσεις

«Ιωνικές Μέρες» σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους της Ν. Ιωνίας

Με τους προέδρους και τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Σωματείων της Νέας Ιωνίας συναντήθηκε πρόσφατα η δήμαρχος της πόλης, Δέσποινα Θωμαΐδου, προκειμένου να ακούσει τις προτάσεις τους στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου για τις «Ιωνικές Μέρες».

«Η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου άνοιξε την πόρτα της και γέμισε με εκείνους που αγωνίζονται καθημερινά για τις “κυψέλες” πολιτισμού μιας πόλης με βαριά κληρονομιά στη μακρόχρονη ιστορική διαδρομή της» αναφέρει η ίδια η δήμαρχος στη σχετική ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Επισημαίνει δε, πως όταν στις προγραμματικές θέσεις ανέφερε ότι «οι τοπικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι αποτελούν τον προνομιακό μας συνομιλητή» το εννοούσε και σήμερα το κάνει πράξη. Ήδη, όπως λέει, οι «Ιωνικές Μέρες» σχεδιάζονται από κοινού, ενώ στο άμεσο μέλλον – έχοντας την ευχέρεια του χρόνου – η διοίκηση θα προχωρήσει στις θεματικές πολιτιστικές ενότητες που προβάλλουν τον λαϊκό Πολιτισμό, τα ήθη και έθιμα στη σύγχρονη πραγματικότητα (ανταμώματα, χορευτικές, μουσικές συναντήσεις).

«Ευχαριστώ ειλικρινά τους προέδρους και τα μέλη των συμβουλίων των Πολιτιστικών Σωματείων της πόλης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου και με το μεράκι τους θέτουν τις βάσεις για μία νέα πορεία στον τόπο μας» σημειώνει η κ. Θωμαΐδου, προσθέτοντας ότι «η δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσίες του Δήμου, είναι πάντα στη διάθεσή σας για ενημέρωση και βοήθεια, με διάθεση συνεργασίας, για να συμπορευτούμε στον αγώνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet