Δημοτική Συμμαχία: Έργο της διοίκησής μας το ΣΒΑΚ Δήμου Πεντέλης
Ποιότητα Ζωής

Δημοτική Συμμαχία: Έργο της διοίκησής μας το ΣΒΑΚ Δήμου Πεντέλης

Ότι είναι έργο της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου Πεντέλης το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) τονίζει η παράταξη Δημοτική Συμμαχία, με αφορμή την υπογραφή από τη δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά της σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Συμμαχία, επικεφαλής της οποίας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, επισημαίνει:

Τι δεν είπε η κυρία Κεχαγιά αναφορικά με το Σχέδιο  Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στον Δήμο Πεντέλης (ΣΒΑΚ)

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2019, η κ. δήμαρχος υπέγραψε τη σύμβαση με ανάδοχο εταιρεία για το «Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στον Δήμο Πεντέλης».

Παρέλειψε, όμως, να πει ότι υπέγραψε μια σύμβαση που ολοκλήρωσε η προηγούμενη διοίκηση και ότι το έργο αυτό είναι προϊόν ομαδικής εργασίας του προηγούμενου αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών με τον διευθυντή και τα στελέχη της Διεύθυνσης.

Έπειτα από συντονισμένες και άκρως τεκμηριωμένες ενέργειες εντάχθηκε στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του Πράσινου Ταμείου για ποσό 65.000 ευρώ (100% επιχορηγούμενο) και συνοπτικά περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για τη δημιουργία συστήματος συνδυασμένων τρόπων μεταφορών και μετακινήσεων στην πόλη βασισμένων στην οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική βιωσιμότητα.

Εύλογα από το τρόπο που τον παρουσίασε και προσπάθησε να το καρπωθεί, διερωτάται ο απλός πολίτης: Καλά πότε πρόλαβε…!!!!   

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet