Εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για αγόρια και κορίτσια
Αθλητισμός

Εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για αγόρια και κορίτσια

Ξεκίνησαν, για άλλη μια περίοδο, οι εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, για αγόρια αλλά και για κορίτσια.

Οι γονείς των αγοριών από 4 ετών και πάνω και των κοριτσιών από 6 ετών και πάνω, που επιθυμούν τα παιδιά τους να κάνουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα σε ένα φιλικό περιβάλλον, με καταρτισμένους προπονητές, μπορούν να απευθύνονται καθημερινές ημέρες, από τις 9.00 έως τις 14.00, στην δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ Α.Ε. ΟΤΑ (1ος όροφος δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη και Μαρ. Αντύπα) και από τις 16.00 έως τις 19.00, στο γήπεδο της οδού Κύμης (Καλαβρύτων και Φιλ. Εταιρίας).

Περισσότερες πληροφορίες στον τηλεφωνικό αριθμό 210 2756740.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι Ακαδημίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έχουν παράδοση δεκαετιών, ενώ από τις ομάδες τους έχουν περάσει αθλητές που κατέληξαν να παίζουν ακόμα και στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Οι μαθητές των Ακαδημιών μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, πάνω από όλα όμως τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι», της άμιλλας, της ομαδικότητας και του πειθαρχημένου τρόπου άθλησης και ζωής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet