Κινηματογραφική καταδίωξη με πυρά στο Αιγαίο: Στο στόχαστρο σκάφος με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών
Κοινωνία

Κινηματογραφική καταδίωξη με πυρά στο Αιγαίο: Στο στόχαστρο σκάφος με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Σε καταδίωξη με πυρά κατέληξε η απόπειρα του Λιμενικού και της Frontex να ελέγξουν ανοιχτά της Μυτιλήνης ένα σκάφος για το οποίο υπήρχε η πληροφορία ότι μεταφέρει ναρκωτικά.

Οι άνδρες του Λιμενικού είχαν την πληροφορία ότι σπείρα θα προσπαθούσε να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών από την Αλβανία στην Τουρκία, με ένα ή και περισσότερα σκάφη. Ζητήθηκε η συνδρομή των κομάντο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών, οι οποίοι επιβιβάστηκαν στα σκάφη και ήταν αυτοί που πυροβόλησαν με στόχο το φουσκωτό σκάφος των διακινητών ναρκωτικών.

Στην επιχείρηση συμμετείχε και ελικόπτερο του Λιμενικού, με ελεύθερο σκοπευτή της ΜΥΑ, που άνοιξε κι αυτός πυρ από αέρος. Πληροφορίες, που δεν έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι το φουσκωτό έχει ακινητοποιηθεί, ότι έχουν γίνει τρεις συλλήψεις και ότι διεξάγονται έρευνες και για ένα δεύτερο σκάφος με φορτίο ναρκωτικών και ίδιο δρομολόγιο.

Τέλος, οι λιμενικοί δεν πρέπει να έχουν βρει ναρκωτικά και εκτιμάται ότι οι διακινητές πρόλαβαν και τα ξεφόρτωσαν στα τουρκικά παράλια!

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet