Αστυνομικός έσωσε τη ζωή γυναίκας που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στον ΗΣΑΠ Κηφισιάς
Κοινωνία

Αστυνομικός έσωσε τη ζωή γυναίκας που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στον ΗΣΑΠ Κηφισιάς

Η άμεση αντίδραση ενός «μαύρου πάνθηρα» της ΕΛ.ΑΣ. (σ.σ.: οι πάνοπλοι αστυνομικοί που περιπολούν σε σταθμούς Μετρό και Ηλεκτρικού) έδωσε τη ζωή μίας γυναίκας που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γιολδάση, μάχιμο αστυνομικό, αλλά και συνδικαλιστή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής. Μόλις αντιλήφθηκε τις προθέσεις την εν λόγω γυναικάς, η οποία ήταν σε κατάσταση πανικού και προσπαθούσε να αυτοτραυματιστεί με οποιοδήποτε αντικείμενο έβρισκε, τη μετέφερε σε ασφαλές σημείο και λειτουργώντας με επαγγελματισμό και με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή την καθησύχασε και έπειτα φρόντισε για τη μεταφορά της με ασφάλεια στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα. 

Αξιοσημείωτο είναι ότι το γεγονός, ότι ο εν λόγω αστυνομικός πραγματοποίησε την προηγούμενη Κυριακή τη μοναδική σύλληψη στον αθλητικό χώρο του ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια ελέγχου των φιλάθλων που προσέρχονταν για το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού. Η σύλληψη έγινε για παραβάσεις «Περί Ναρκωτικών» και «Περί όπλων».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet