ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: Ευχές προς τους μαθητές, αιχμές προς τη διοίκηση
Κοινωνία

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: Ευχές προς τους μαθητές, αιχμές προς τη διοίκηση

Ευχές προς μαθητές και εκπαιδευτικούς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς απευθύνουν τα στελέχη της δημοτικής παράταξης ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ. Στη σχετική ανακοίνωση πάντως αφήνονται και σαφείς αιχμές προς τη διοίκηση του Δήμου για τη μη λειτουργία των 5ου και το 6ου Δημοτικών Σχολείων Μελισσίων. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, καθώς και όλα τα στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, με την ευκαιρία της σημερινής έναρξης της φετινής σχολικής χρονιάς, εύχονται στους μαθητές των σχολείων των Μελισσίων, της Νέας Πεντέλης και της Πεντέλης, καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο σε όλους.

Οι ίδιες ευχές, μαζί με καλή δύναμη, να συνοδεύουν τους καθηγητές και τους δασκάλους όλων των σχολείων της πόλης μας, που έχουν αποδείξει ότι τιμούν το λειτούργημά τους και συμβάλλουν ώστε η δημόσια εκπαίδευση στην πόλη μας να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Ευχόμαστε του χρόνου, στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, να επαναλειτουργήσουν τα 5ο και το 6ο Δημοτικά Σχολεία Μελισσίων, τα οποία έκλεισαν φέτος λόγω προκλητικής αδιαφορίας της δημοτικής αρχής.

Από το γραφείο τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet