Δύο ακόμα ιατρεία για όλους λειτουργεί ο Δήμος Βριλησσίων
Κοινωνία

Δύο ακόμα ιατρεία για όλους λειτουργεί ο Δήμος Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας και του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑΔΒ), στο πλαίσιο της ενίσχυσης των ειδικοτήτων των Δημοτικών και Κοινωνικών Ιατρείων – Φαρμακείου και ανταποκρινόμενος στο πλήθος αιτημάτων πολιτών, ανακοίνωσε την έναρξη δύο ακόμα ιατρείων για όλους: Τμήμα Ομοιοπαθητικής και Τμήμα Διαιτολογίας – Διατροφολογίας.

Για το Τμήμα Ομοιοπαθητικής:

Υπεύθυνη ιατρός η βιοπαθολόγος – ομοιοπαθολόγος, τ. διευθύντρια Βιοπαθολογίας Μικροβιολογίας του Γενικού Νοσοκομείου ΚΑΤ Κωνσταντίνα Βασιλειάδη, η οποία θα δέχεται κατόπιν ραντεβού μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη από 17:00 έως 20:00.

Επισημαίνεται ότι η Ομοιοπαθητική Ιατρική είναι δυνατόν να συνδυαστεί με συστημική οικογενειακή ψυχοθεραπεία.

Για το Τμήμα Διαιτολογίας – Διατροφολογίας:

Υπεύθυνη διαιτολόγος η κ. Μεστάνα του Μητροπολιτικού Κολεγίου.

Στόχος η αλλαγή του τρόπου ζωής μέσα από επιστημονικά σχεδιασμένα προγράμματα. «Όλοι οφείλουμε να προστατεύουμε την υγεία μας μέσω της σωστής διατροφής και να γιατρεύουμε το σώμα δουλεύοντας με το μυαλό, υιοθετώντας συμπεριφορές υγείας για όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα οι γονείς να πολεμήσουμε την παιδική παχυσαρκία με παιχνίδι και τέχνη» επισημαίνει η αντιδημαρχία.

Για τον προγραμματισμό και την οργάνωση των ραντεβού για τα δύο νέα ιατρεία οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 8045564.

Τμήμα Ομοιοπαθητικής από τον Δήμο Βριλησσίων / αφίσα
Τμήμα Διαιτολογίας – Διατροφολογίας / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet