Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Πρώτη ομάδα συντονισμού από τον Αστικό Γυναικείο Συνεταιρισμό «Η Αγία Παρασκευή»

0
180 Προβολές

Ο Αστικός Γυναικείος Συνεταιρισμός «Η Αγία Παρασκευή» ενημερώνει ότι οι εγγραφές των ενδιαφερόμενων σε αυτόν συνεχίζονται, ενώ για η επαλήθευση των μέχρι σήμερα συμμετοχών μπορεί να γίνει με αποστολή του ονοματεπώνυμου της ενδιαφερόμενης και του αριθμού του τηλεφωνικού αριθμού της με ηλεκτρονική μήνυμα στο [email protected] ή με μήνυμα στο τηλεφωνικό αριθμό 6988 388147.

Σχετικά με τις απορίες που έχουν δημιουργηθεί και είναι εύλογες, όπως λένε οι εκπρόσωποι του Συνεταιρισμού, έχουν ήδη καταγραφεί και επιλυθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην κεντρική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί εντός του μηνός Οκτωβρίου, σε αίθουσα εκδηλώσεων που θα οριστεί από την οργανωτική επιτροπή. Η τελευταία θα συνεδριάσει σχετικώς την Τρίτη 1η Οκτωβρίου, στις 4μ.μ., σε χώρο που παραχωρεί το καφέ «Κοράλλι».

Όποια ενδιαφερόμενη θα ήθελε να συμμετέχει στο πρώτο group συντονισμού θα πρέπει να το δηλώσει μέχρι και την Κυριακή το βράδυ (29/9).

Δεν χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή για τη συγκεκριμένη συνάντηση μέλη με τα οποία ήδη έχουν επικοινωνήσει οι εκπρόσωποι του Συνεταιρισμού, παράγουν δικά τους προϊόντα και θα συνεργάζονται από εδώ και στο εξής με αυτόν. Με τα συγκεκριμένα μέλη θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση.

Το πρώτο grouρ Συντονισμού απαρτίζουν οι:
ΑΝΝΑ ΧΑΛΕΠΟΥΔΗ
ΒΙΒΙΑΝ ΓΙΑΝΝΑΡΗ (συντονίστρια)
ΒΑΖΑΚΑ ΕΛΕΝΗ
ΑΝΝΑ ΣΥΡΙΑΝΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑΤΟΥ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΚΥΛΙΑΚΟΥΔΗ ΜΑΤΘΙΑ
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΖΑΒΕΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up