Καθαρές είναι πλέον οι δημοτικές εγκαταστάσεις στην Πεντέλη
Κοινωνία

Καθαρές είναι πλέον οι δημοτικές εγκαταστάσεις στην Πεντέλη

«Οι προσπάθειες του τελευταίου μήνα απέφεραν καρπούς» αναφέρει, με ανάρτησή της στον λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, αναφερόμενη στον καθαρισμό της περιοχής των δημοτικών εγκαταστάσεων Πεντέλης.

Όπως αναφέρει σχετικά, σε συνεννόηση και υπό την καθοδήγηση του αντιδημάρχου Καθαριότητας και προέδρου του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού, Βλάσση Σιώμου, καθώς και των εργατών καθαριότητας του Δήμου, του ΣΠΑΠ, αλλά και εθελοντών, η περιοχή των δημοτικών εγκαταστάσεων Πεντέλης είναι πλέον καθαρή από σκουπίδια, κλαριά και φύλλα.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά μαζί. Θερμές ευχαριστίες και στους κ.κ. Θεοδωρόπουλο και Πανέτη για την πολύτιμη αρωγή τους. Συνεχίζουμε και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να καθαρίσουμε όλες τις δημοτικές κοινότητες. Με επιμονή και υπομονή!» σημειώνει χαρακτηριστικά η δήμαρχος.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και αντιδήμαρχος Πεντέλης, Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συλλογική προσπάθεια η αποκομιδή και ο καθαρισμός των δημοτικών εγκαταστάσεων Δήμου Πεντέλης όπου χρειάστηκαν εκατοντάδες δρομολόγια φορτηγών για να απομακρυνθούν όλα όσα είχαν συσσωρευτεί εδώ και χρόνια!

»Παράλληλη απομάκρυνση υλοποιείται και στις 3 δημοτικές κοινότητες του Δήμου μας. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται με τη βοήθεια ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας καθώς και εθελοντών και εργαζομένων του ΣΠΑΠ.

»Θα ήθελα δημοσίως να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας και την πολύτιμη βοήθεια τους, την εταιρεία Τετράς Α.Ε. και συγκεκριμένα τον Κώστα Πανέτη και τον Κώστα Θεοδωρόπουλο.

»Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους εθελοντές και εργαζομένους του ΣΠΑΠ και τους αγαπητούς συμπολίτες μας για την αμέριστη βοήθεια τους ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η τεράστια αυτή επιχείρηση.

»Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας, εργαζομένους του Δήμου Πεντέλης, που με την συγκινητική προσπάθεια τους συνέβαλλαν καθοριστικά στον καθαρισμό ενός χώρου που αποτελούσε κίνδυνο για όλη την περιοχή της Πεντέλης».

Στο σχετικό οπτικό υλικό που δημοσιεύει η κ. Κεχαγιά, οι πρώτες φωτογραφίες τραβήχτηκαν αρχές Σεπτεμβρίου, όταν επισκέφθηκε τον χώρο μαζί με τον αντιδήμαρχο Βλ. Σιώμο και τον προϊστάμενο Αποκομιδής Απορριμμάτων, κ. Τσιμπρικίδη και οι επόμενες είναι σημερινές, με ολοκληρωμένο το έργο καθαρισμού, έχοντας δίπλα της τον κ. Σιώμο, την κ. Κοσμερίδου, τοπική σύμβουλο εκλεγμένη με τη Συμπολιτεία, τον κ. Μπαγκλέση, μέλος της Συμπολιτείας και εθελοντή, καθώς και τον κ. Κωτούλα, δασοφύλακα και την κ. Αρίδα, διευθύντρια Δασονομίου Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet