Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον δ/ντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Β/Α Αττικής
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον δ/ντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Β/Α Αττικής

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, στο δημαρχείο με τον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, ταξίαρχο Βασίλειο Ρόκκο.

Η συνάντηση είχε, αφενός μεν, εθιμοτυπικό χαρακτήρα για την ανάληψη του δημαρχιακού αξιώματος από τον κ. Αμπατζόγλου, αφετέρου δε, έδωσε την ευκαιρία να συζητηθούν ουσιαστικά ζητήματα, που αφορούν στην καλύτερη θωράκιση της πόλης για την ασφάλεια των πολιτών, όπως η ενίσχυση περιπολιών, αλλά και ειδικότερα όπως θέματα στάθμευσης.

Ο κ. Αμπατζόγλου εξήρε στο πρόσωπο του ταξιάρχου κ. Ρόκκου το έργο της Αστυνομίας και του στελεχιακού δυναμικού του Σώματος, για τις προσπάθειες που καταβάλλει, με αυταπάρνηση, παρά τις όποιες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και αναγκαία μέσα.       

Κατά τη συζήτηση εκφράστηκε η αμοιβαία βούληση για στενή και αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε: «Υψηλή προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των Μαρουσιωτών και η εύρυθμη λειτουργία στην πόλη μας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεργαστούμε με τις αστυνομικές αρχές, προκειμένου η πόλη μας να είναι μία ασφαλής πόλη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της».          

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet