Σύλλογος Κατοίκων Πολυδρόσου: 6 σημεία που χρήζουν άμεσης επέμβασης στο γήπεδο μπάσκετ της Φραγκοκλησιάς
Αθλητισμός

Σύλλογος Κατοίκων Πολυδρόσου: 6 σημεία που χρήζουν άμεσης επέμβασης στο γήπεδο μπάσκετ της Φραγκοκλησιάς

Έξι αιτήματα για άμεσες επεμβάσεις- επισκευές στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της οδούς Φραγκοκλησιάς, «καθώς άπτονται της ασφάλειας και της υγείας των κατοίκων της περιοχής μας», υπέβαλε στον Δήμο Αμαρουσίου η γραμματέας του Συλλόγου Κατοίκων Πολυδρόσου, Χρυσούλα Καρατζή.

Ειδικότερα, τα αιτήματα, των οποίων η κ. Καρατζή ζητεί την άμεση διευθέτηση, είναι τα εξής:

  1. Ρύθμιση του φωτισμού του γηπέδου, ώστε να  ανοίγει στις 19:00, καθώς πλέον νυχτώνει νωρίς.
  2. Αντικατάσταση των καμμένων λαμπτήρων στους προβολείς του γηπέδου, καθώς δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός για τους χρήστες του χώρου.
  3. Τοποθέτηση προστατευτικών στρωμάτων στις μπασκέτες του γηπέδου.
  4. Επιδιόρθωση των παγκακιών εντός του γηπέδου, όπου λείπουν σανίδες και προεξέχουν σίδερα του σκελετού τους.
  5. Επισκευή συρματοπλέγματος περίφραξης γηπέδου, όπου προεξέχουν άκρες συρμάτων.
  6. Κοπή των χαμηλότερων κλαδιών των δέντρων που περιβάλλουν το γήπεδο, καθώς έχουν μακρύνει σε βαθμό που να δημιουργείται κίνδυνος τραυματισμού των αθλουμένων που εισέρχονται και εξέρχονται του γηπέδου, αλλά και γενικότερα όλων όσων διέρχονται από το πάρκο.

«Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου για τη διευθέτηση των ανωτέρω ζητημάτων, καθώς ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιείται κυρίως από αθλούμενους (ενήλικες, αλλά και παιδιά, σε οργανωμένες και μη προπονήσεις), καθώς και από πολλά μικρά παιδιά που εισέρχονται στον χώρο με τους συνοδούς τους απλώς για να παίξουν. Εφόσον δεν έχει παραδοθεί από τον Δήμο Αμαρουσίου στο κοινό προς χρήση, ο τελευταίος,  σεβόμενος τους δημότες του και τους κατοίκους της περιοχής γενικότερα, οφείλει να τον διατηρεί κατάλληλο και ασφαλή για τη χρήση που έχει διατεθεί» αναφέρει η γ.γ. του Συλλόγου στη σχετική επιστολή της προς τον Δήμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet