Ν. Κανελλάκης: Κάποιοι στην Ενωμένη Δημαρχία Πολιτών εκμεταλλεύτηκαν την ανοχή μου
Πολιτική

Ν. Κανελλάκης: Κάποιοι στην Ενωμένη Δημαρχία Πολιτών εκμεταλλεύτηκαν την ανοχή μου

Με αφορμή την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού Ενωμένη Δημαρχία Πολιτών, ευχαριστεί, για μια ακόμη φορά, όλους εκείνους που τον στήριξαν και τον τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και αναφέρεται σε ορισμένες ενδοπαραταξιακές αναταράξεις.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Νικόλαος Κανελλάκης αναφέρει:

Από το ξεκίνημα της παράταξης μας και την αρχή της προεκλογικής περιόδου πίστευα ότι η διοίκηση του Δήμου μπορεί να βασιστεί σε μια υπερκομματική σύνθεση, υπεράνω μικροπολιτικων πεποιθήσεων και ιδεοληψιών. Εντούτοις, η πραγματικότητα με διέψευσε, καθώς ακολουθήθηκαν μεθοδευμένες πρακτικές εκ των έσω, αποκλείοντας καταξιωμένα στελέχη της παράταξης από την εκλογική τους βάση. Δυστυχώς, δεν είχα δυνατότητα αντίδρασης, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, για να λάβω τα κατάλληλα μέτρα.

Σε συνέχεια του φαινομένου αυτού, κάποιοι, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή μου, την προέβαλαν ιδιοτελώς ως αδυναμία σχεδιασμού και επιβολής συγκεκριμένων στρατηγικών στο μετεκλογικό σκηνικό -όπως διαμορφώθηκε- και επέλεξαν να τεθούν εκτός της δημοτικής παράταξης για να εξυπηρετήσουν προσωπικούς στόχους, αν και είχα επιδείξει υποδειγματική ανοχή και δεκτικότητα σε αυτά τα μη δοκιμασμένα στελέχη.

Παρ’ όλα αυτά, παραμένω αλώβητος γιατί είμαι πολιτικά και ηθικά ακέραιος.

Στην παρούσα συγκυρία επικροτώ τις μέχρι τώρα ενέργειες της νέας Δημοτικής Αρχής και του δημάρχου κυρίου Δημήτρη Γαλάνη, που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος των συνδημοτών μας.

Σε κάθε προβληματισμό της δημοτικής αρχής θα είμαι κριτικά εποικοδομητικός. Ιδιαίτερα δε σε θέματα που άπτονται της διατήρησης της οικιστικής φυσιογνωμίας του Δήμου μας, θα είμαι αρωγός. Θα σταθώ όμως εμπόδιο στην αδράνεια, στην πλημμελή συμπεριφορά και σε κάθε ενέργεια που οδηγεί στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας, ιδιαίτερα δε στα παραπάνω θέματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet