Στο συνέδριο για της «Έξυπνες Πόλεις» στα Τρίκαλα ο πρόεδρος της ΕΝΑ
Αυτοδιοίκηση

Στο συνέδριο για της «Έξυπνες Πόλεις» στα Τρίκαλα ο πρόεδρος της ΕΝΑ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής βρέθηκε στα Τρίκαλα όπου συμμετείχε στο συνέδριο που διεξήχθη στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2019 για τις έξυπνες πόλεις του μέλλοντος.

Το συνέδριο έγινε στον μύλο Ματσόπουλου, με τη συμμετοχή πολλών εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, με ομιλητές στελέχη εταιρειών και CEO που δημιούργησαν πρότυπες εφαρμογές για έξυπνες πόλεις του μέλλοντος.

Το «παρών» έδωσε πλήθος αυτοδιοικητικών ανάμεσα στους οποίους και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, τον οποίο υποδέχθηκε ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, μιας και ήταν αυτός που το διοργάνωνε.

Ο πρόεδρος της ΕΝΑ, Νεκτάριος Καλαντζής συναντήθηκε με τους δύο δημάρχους, οι οποίοι είναι και μέλη της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος, και συζήτησαν για την επόμενη μέρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ότι οι πόλεις του μέλλοντος μπορούν να πάνε μπροστά με έξυπνες εφαρμογές σε κάθε γειτονιά και να είναι υπέρ του πολίτη και για τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet