Ξεκινάει και φέτος το κινηματογραφικό ταξίδι του Cine ΑΡΓΩ Χαλανδρίου
Κινηματογράφος-Θέατρο

Ξεκινάει και φέτος το κινηματογραφικό ταξίδι του Cine ΑΡΓΩ Χαλανδρίου

Ήρθε και πάλι η ώρα για το κινηματογραφόφιλο κοινό να… αποπλεύσει σε ένα ακόμη ταξίδι με το αγαπημένο μας καράβι του CINE ΑΡΓΩ. Η πρώτη κινηματογραφική προβολή του Cine ΑΡΓΩ για την περίοδο 2019 2020, 5η σεζόν προβολών, θα γίνει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 στις 20:30 στον χώρο του Επιστημονικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίου ΑΡΓΩ (Σοφοκλή Βενιζέλου 20, Χαλάνδρι).

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα προβολών για την περίοδο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2019 και θα προβληθεί η ταινία «K-PAX».

Προσκαλώντας τους πολίτες να ζήσουν το νέο… ταξίδι που ξεκινάει ο Σύλλογος Χαλανδρίου ΑΡΓΩ επισημαίνει:

Ήρθε και πάλι η ώρα να αποπλεύσουμε σε ένα ακόμη ταξίδι με το αγαπημένο μας καράβι του CINE ΑΡΓΩ!!! Ένα ταξίδι που θα μας πάει σε τόπους άγνωστους, μυστηριώδεις, μέσα σε σκοτεινές αίθουσες όπου ξετυλίγονται οι ωραιότερες κινηματογραφικές ιστορίες! Με μεγάλη χαρά και περηφάνια ξεκινάμε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου την 5η σεζόν προβολών μας, παρουσιάζοντάς σας το πρόγραμμα για την περίοδο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2019!

Η αρχή για φέτος δίνεται με μία πολύ ιδιαίτερη δημιουργία, μία ταινία που ακροβατεί από την αρχή έως το τέλος ανάμεσα στην ψυχιατρική και την επιστημονική φαντασία, μία ταινία που απογειώνεται από την αιθέρια ατμόσφαιρα και τις δύο συγκλονιστικά χαμηλότονες ερμηνείες των πρωταγωνιστών.

Πληροφορίες για την ταινία «K-PAX»:

Παραγωγή: ΗΠΑ, Γερμανία – 2001. Σκηνοθεσία: Iain Softley. Σενάριο: Charles Leavitt, βασισμένο στο βιβλίο του Gene Brewer. Πρωταγωνιστούν: Kevin Spacey, Jeff Bridges, Mary McCormack, Alfre Woodard, David Patrick Kelly, Saul Williams. Μουσική: Edward Shearmur. Φωτογραφία: John Mathieson. Μοντάζ: Craig McKay. Διάρκεια: 120΄. Είσοδος ελεύθερη.

Πρόγραμμα προβολών του Cine ΑΡΓΩ
για την περίοδο Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2019/ αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet