Θ. Αμπατζόγλου: Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι δίπλα στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι δίπλα στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας

«Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι δίπλα στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας» τονίζει ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε μήνυμά του με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία.

Στο μήνυμά του ο κ. Αμπατζόγλου επισημαίνει:

«Η Τρίτη Ηλικία χρειάζεται το ενδιαφέρον και τη στήριξη όλων μας και πρωτίστως της πολιτείας.

»Χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας, συλλογική στάση και δράση, με πολιτικές που θα προσφέρουν περίθαλψη, καλή υγεία και ποιότητα ζωής.

»Οι συνάνθρωποί μας της Τρίτης Ηλικίας χρειάζονται φροντίδα, θαλπωρή, δημιουργική απασχόληση και συντροφικότητα για να μην νιώσουν ούτε μία στιγμή εγκατάλειψη, αδιαφορία και μοναξιά.

»Τη σημερινή ημέρα τιμούμε την Τρίτη Ηλικία, η οποία έχει την αμέριστη συμπαράστασή μας, την αγάπη, τον θαυμασμό και τον σεβασμό μας, αλλά τα έργα μας, ως φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού, πρέπει να είναι συνεχή, όλες τις ημέρες του χρόνου.

»Ο Δήμος Αμαρουσίου με τις κοινωνικές δομές του σε συνεργασία με τους εθελοντές και τις ενορίες μας είναι δίπλα στην Τρίτη Ηλικία με υποδομές και δράσεις αλληλεγγύης.

»Ενισχύουμε διαρκώς τις κοινωνικές υπηρεσίες μας, έτσι ώστε κανένας συμπολίτης μας να μην αισθάνεται μόνος και αβοήθητος σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet